Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ekonomi okudum. 5 yıldır haber siteleri, portal ve dergilerde yayınlanan yazılarımı ve inandıklarımı paylaşmak için Milliyet Blog'dayım. Blogumdan dilediğiniz yazıyı-kaynak göstermek koşuluyla- dilediğiniz yerde paylaşabilirsiniz. 

 
 

Yazdığım Kategoriler

 

Bu blog yazarının şu anda bir blog önerisi bulunmamaktadır.

 
Engelliler Hayat oyununun hangi ‘level’ inde?

MaşaAllah değerli Kardeşim. Allah asıl engeli tarif ediyor; "Biz, onu kavrayıp anlamalarına (bir engel olarak) kalpleri üzerine kat kat örtüler ve kulaklarında bir ağırlık kıldık." (En'am, 25)buyuruyor. Dilerim o engelleri aşmış olanlar, "Çok kudretli, mülkünün sonu olmayan (Allah)ın yanında doğruluk makamındadırlar. (Kamer, 55) Allah razı olsun :)

16 Temmuz 2014 12:22
Sabır ve tahammül!!!

Selamlar. Harika bir yazı maşaAllah. Genelde yanlış bilinen ve aslında çok farklı olan iki kavram konusundaki yazınız için Rabbim razı olsun :) Ne mutlu zorluklarla yüzleşirken Rabbini hatırlayıp, yine Rabbi için sabredenlere :)

03 Ekim 2013 11:13
Öğretmen mutsuzsa, toplumun mutlu olmasını beklemek hayalcilik olur

Selamlar, kaleminize sağlık. Ben de öğretmen bir ailede yetiştim. Tespitleriniz çok önemli. Ufak bir saptamada bulunmak isterim. Çocukların ilk öğretmeni annesi. Ve o annenin mutsuzluğu, hayat mücadelesinin verdiği yorgunluk, dahası annenin donanımsız olması gibi etkenler de çocukları oldukça olumsuz etkiliyor. Mesleği öğretmenlik olan annenin ise kendi çocuğunun yanı sıra geleceği emanet aldığımız birçok çocuğun da sağlam temeller üzerinde kişiliğini geliştirmesine vesile olma sorumluluğu sebebiyle yükü daha da ağır. Anne, çocuğunu bedensel yönden beslediği gibi, ruhsal açıdan eğitmekle de yükümlü. Eğitimde ilk aşama ailedir. Anneler her konuda eğitimli olmalı, güzel ahlak sahibi olmalı ki sağlıklı nesiller yetişsin. Teşekkürler, saygılarımla...

07 Ekim 2012 13:26
 
Toplam blog
: 727
: 972
Kayıt tarihi
: 09.02.10
 
 
 
 

 
İnanan İnsan Rüzgarda Eğilen Fidan Gibi Değil, Fırtınada Dik Duran Asırlık Çınar Gibidir.