Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '13

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Ameliyattan 4 gün sonra çalışmaya başladı

Ameliyattan 4 gün sonra çalışmaya başladı
 

Kanserden kaçınmak için iki göğsünü mastektomi operasyonuyla aldıran Angelina Jolie'nin doktoru Kristi Funk, ünlü yıldızın ameliyattan 4 gün sonra yeni projesi için çalışmaya başladığını belirtti.

People dergisinin haberine göre, Jolie'nin New York Times'a yazdığı yazıyla kanserden kaçınmak amacıyla yaşadıklarını açıklamasından sonra doktoru da yaşanan prosedüre ilişkin bilgi verdi.

Oscarlı ünlü oyuncunun büyük bir ruh ve iyimserlikle iyileşme sürecine girdiğini ifade eden Funk, ''Operasyondan sonraki dördüncü günde onun yönetmenliğini yapacağı yeni proje için çalıştığını görmekten memnun oldum'' dedi.

Jolie'nin nişanlısı Brad Pitt'in sürecin başladığı 2 Şubat'tan itibaren ünlü yıldıza sürekli huzur verdiğini dile getiren Funk, ''Anesteziden itibaren onun elini tuttu ve anesteziden itibaren tüm operasyonlarda oradaydı'' dedi.

Asıl operasyonun 16 Şubat'ta gerçekleştirildiğini belirten Kristi Funk, operasyonun iyi geçtiğini, plastik cerrah Dr. Jay Orringer'ın da göğüs estetiği için ilk aşamayı hemen yaptığını ifade etti. Funk, ''Operasyon Cumartesi günüydü ve Pazartesi günü de pataloji geldi. Angelina'yı aradım ve en büyük umudumuzun gerçekleştirdiğini ona aktardım. Göğüsten çıkan tüm doku iyi huyluydu'' sözleriyle dokunun temiz çıkmasıyla Jolie'nin kanserden kurtulduğunu anlattı.

Kristi Funk, Angelina Jolie'nin yaşadığı operasyonun risk altındaki diğer kadınları uyarmak açısından önem taşıdığını vurgulayarak, ''Özellikle ailelerinin kanser geçmişi olan kadınların tıbbi tavsiye almaları ve geleceklerini kontrol altına almaları konusunda uyarmak istiyorum'' dedi.

 

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..