Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '09

 
Kategori
Ankara
 

Ankara'da akıl almaz proje!

Ankara'da akıl almaz proje!
 

redhat


Merhaba,

uzun bir süredir Ankara'da herkesin çok iyi bildiği ve Armada AVM'nin karşısındaki o iğrenç çelik yığınını görüyoruz. Nasıl bir zihniyet şehrin ana arteri üzerine, karşısında zaten kocaman bir alışveriş merkezi varken ve trafiği olumsuz etkiliyorken böyle birşeyin inşa edilmesine izin verir anlamak mümkün değil. Aslında mümkün... Rant hesapları yapan, nasıl yaparım da her köşeye bir AVM yaptıracak bir düzen yaratırım diyen zihniyet işte böyle birşey yapar.

Oraya o kocaman inşaatı dikmeye kalkışanın açgözlülüğünü, plansızlığını, programsızlığını zaten alatmaya gerek yok ama ya izin veren...

Bakın Ankara'da Samsun yolu üzerinde AnkaMall denilen bir AVM var zaten. Tabi yapanlar ve izin verenler için vatandaşın oraya nasıl bir rezillik ile geldiği önemli değil, nasıl bir rezil trafik kuyruğu ile girdiği de önemli değil. Yeterki para kazansınlar. Şimdi Kızılay arteri üzerinde Armada'nın tam karşısında bekleyen, ne olduğu belli olmayan, yolu darltmış olan saçma sapan bir yapı var. Belki birileri yürütmeyi durdurma kararı verdirdi, çünkü uzun bir zamandır bir çalışma yok. Çalışma yok ama o pis, kötü görüntü ve yarattığı trafik kirliliği aynen duruyor.

Artık yeter... Bu zihniyete bir son verin, gözünüz biraz da o rezil trafik çilesini çeken vatandaşı görsün.
Yetkililere sesleniyorum, bu ülkenin, Ankara'nın duyarlı karar alma mercilerine sesleniyorum. Bir gününüzü ayırın ve o inşaatın karşısına gidin. Önce görüntüsüne bakın, sonra da yarattığı çileye. Sonra da birşeyler yapın.

Vatandaşın hayrına olan birşeyler.

İyi akşamlar

 
Toplam blog
: 142
: 1570
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

İnternet ve bilişim teknolojileri konularına ilgi duyan, yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri pa..