Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Artık hiçbir bayan evde kalmayacak!!

Artık hiçbir bayan evde kalmayacak!!
 

Her eve lazım:)


Flaş flaş flaş..

Artık hiçbir bayan evde kalmayacak..

Günümüz yaşam şartlarında artık yenilen besinlerden midir, kirlenen dünyadan ve karışan ekonomik düzenden midir bilinmez erkek ve kadınlar maalesef evlilik kurumunu gerçekleştiremez yahut da var olan birlikteliklerini yürütemez hale gelmiştir. Şöyle bir kaç tanıdığınıza doğru gözlerinizi çevirirseniz 5 aileden 3 nün çatırdadığını, 10 ilişkiden 8 nin kavga ve gürültü şeklinde devam ettiğini ve 3 iletişimin daha kurulma aşamasını göremeden sona erdiğini görebilirsiniz.

Bu nahoş durum pek tabi insan bünyesine zarar verdiği gibi sağlıklı toplumlarında çoğalmasına dirlik ve huzurun bozulmasına sebep olmaktadır. Aile danışmanları, yaşam koçları, alternatif tıp, meditasyon, falcılar hocalar derken insanoğlu çözümler bulmaya çalışsa da sonuç maalesef çoğunlukla olumsuzdur.

Özellikle Türkiye de evde kalmış kız sayısının nüfusun neredeyse yarısından çoğuna erişmesi tehlike çanlarını sanırım taa buralardan oralara duyurmaktadır. Mutlu bir ilişkim var diyen zillerini eteklerinde görebildiğimiz bir kaç insana da ancak gıpta ile bakıp iç geçirmekten başka bir seçenek kalmamıştır.

Tüm bu sorunları aşabilecek bir formul hale hazırda bulunamamışken parlak fikirli Türküm insanı bakın neler düşünmüş ve biz bayanlara yol gösterici olmak istemiştir;

Öncelikle tüm bayanlara bayan olduklarını hatırlamaları gerektiğini öğütleniyor. Netice itibariyle erkeklerin karşılarında kendi cinsine benzer bir varlığı özel terciği olmadığı takdirde kesinlikle ve kesinlikle istememektedir. Erkekçilik oynamayı kesmelisiniz.

Her nekadar işinizi mesleğinizi elinize almış, zerafetinizle diğerleri arasından kolayca sivrilmiş olsanız da tatlı diliniz o afacan yılanı deliğinden çıkaramayabilir. Çünkü mükemmellik ya da mükemmele yakın olma durumları erkekleri korkutmaktadır. Sizinle baş edebilmek için kendilerini 2 katı eforla çalıştırmaları gerekir ki bunu hiçbir zaman istemezler. Çünkü erkekelere tembellik, yaradılış aşamasında ruhlarına bir hayli enjekte edilmiştir

Öte yandan her zaman hazır cevap veya her konu hakkında bilginiz olduğunu hissettirmenize gerek yoktur. Bazan sukunet hakikaten çok işe yaramaktadır. Mahsunluk ve hatta biriki kırılmış tavır neler oluyor sinyalleri verip karşınızdakini alarma geçirebilir. Ama her zaman değil tabi. Herşeyin bir zamanı var. Naz yapacağım derken nazdan usandırmayın kimseyi.

Ve son olarak Türk alaylı bilimadamları cazibeniz ya da hamaratlığınız dahi kimse üzerinde işe yaramadığı durumlarda olağanüstü hal ilan edip evinize bir play station3 alıp küçük bir tanıtımla dikkatleri üzerinize çekerseniz emin olun ki vazgeçilmez bir arkadaş hatta bu hizmetten ötürü sıklıkla görüşülmek durumuna maruz kalan dünya tatlısı bir bayan olarak adledileceğiniz kesindir.

Eee artık bundan sonrası size kalmış.. Ya beraber oyun oynarsınız ya da oyunu siz yönetirsiniz..Tercih sizin.

Herkese güzel günler..

 
Toplam blog
: 93
: 1475
Kayıt tarihi
: 02.02.07
 
 

Elektrik mühendisiyim. Eğitimci bir ailenin kızıyım. Kelimeler ve rakamlarla geçen serüven dolu b..