Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk bir hedef

Aşk bir hedef
 

Herkes aşık olabilir. Çünkü her varlık sevgi üzerine kurulmuştur. Bu aslında kaçınılmaz bir sondur. Neden son sevginin en zirve yaptığı nokta aşk olduğu içindir. Yaşam zirvede farklıdır. Hayat çok güzeldir. Bzi sinirlendirecek ve moralimizi bozacak şeyler umrumuzda değildir.

Bütün bunlara rağmeen aşk zor bir hedeftir. Herkes aşık olabilir ama gerçek aşık olamaz. Hakettiği gibi sevemez. Aşkın unsurlarını içinde barındıramaz. Onlar için aşk mevsimsel dalgalanmadır. Bu yüzden aşık olamak ve gerçekten aşk insanı olmak zor ve fedakarlık ister.

Aşkı için neler yapmalı. Önce bunu bilmeli ve anlamalı. Sadece onu hissetmemeli aynı zamanda onu yaşatabilmelidir. Yüreğinin sıcaklığı asla düşmemelidir. Heyacanı hiç azalmamalıdır. Romantizmi doruğunda yaşamalıdır. Onu sevdimi onun için yaşamalıdır. Gül aşkı anlatır sebebini kim bilir. Gül aşkı anlatır çünkü gül ile bülbül birbirlerine aşıktır. Öyle bir aşktırki onlarınki kavuşamayacaklarını bilmelerine rağmen sevmekten ve birbirlerinden asla vazgeçmezler. İşte bunun için aşk zor bir hedeftir.

Tarihimiz aşkların en büyükleri ile aydınlanmaktadır. Sevip birleşemeyen ama sevdalarından asla vazgemeyen aşıklar yeni aşıklara ışık tutmaktadır. Aşık olmanın şartları ve koşulları nelerdir en acımasızca göstermektedir.

Sevda ruhumuzun ilacı. Benliğimizin yeniden kendini bulduğu yer. İnsan olduğumuzu anladığımız nadir olaylardan biri. İç dünyamızın en büyük fırtınası. Bu fırtına ki insana yine yol gösteren ve alabora olmasını engelleyen deniz feneri.

Aşkın en güzelini yaşamak ve onu paylaşmak, aynı zamanda onu birileri ile yaşatmak dileğiyle...

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..