Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Yaşam Koçu Oya Özer

http://blog.milliyet.com.tr/oyaozer

20 Eylül '17

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk Sensiz Bir Hikaye

Sonu bitmez hikayelerin, sanırsın. Bazen en dip acıları yaşadığın ve gözlerinin uykusuzluktan acıdığını bile hissedemeden, getirirsin hikayenin sonunu.

 En çok canını yakanın en sevdiğin olduğunu bilir, sevmekten vazgeçemezsin. Bilirsin hep aynı sonlar tekrarlar ve kendine veremediğin cevapların içinde kısılır kalırsın.

 En kahkaha dolu anları hatırlamazsın bile artık. Hüzün; onu görmezden gelir, canını acıtmasın diye takarsın en güçlü sandığın maskelerini. Oysa ardındaki gözyaşlarına yine de söz geçiremezsin. Kalbin;bir daha yemin eder “sevmek yok” “bir daha aşk yok” diye. Zira artık sen kendinden vazgeçersin. Bedenler kalır sana. Soğuk ve duygusuz ve zamansız. İstediğini almak ne kadar mutlu eder, hikayenin derinlerinden sana kalan hırslarında.

Bitmez sanırsın,  gönlün kadar kendine yakın sığ liman arar ve kendinle konuşursun.  Ve seni sana hatırlatan aynaları hiç farkında olmadan karşında bulursun. Bazen daha sert rüzgarlar eser yine de dik durmaya devam eder, kendinden vazgeçmek istemezsin.

İşte tam da bu anda, sen olduğunu hatırlarsın, başka hikayelerin kahramanlarından, sana rastlayan karşılaşmalarda. Bir söz beklersin, lakin duymaktan belki de korktuğun. Uzaklaşır, kendin olursun her şeyi ardında bırakmaya söz vererek. Bitmez sandığın hikayenin sonu gelir ve sen son sayfa da aslında, en başından kendi hikayeni yazdığını  anlarsın…

Oya Özer

Yaşam Koçu & Bilinçaltı Dönüşüm Terapisti

 

 
Toplam blog
: 32
: 159
Kayıt tarihi
: 01.11.14
 
 

YAŞAM KOÇU&BİLİNÇALTI DÖNÜŞÜM TERAPİSTİ1974 İstanbul doğumludur.  Kişisel gelişim  yolculuğu çocu..