Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1973 doğumluyum.Kendimi bildim bileli yazarım, her ne olursa. Yıllarca günlük tuttum. Bugüne kadar sadece kendim için yazdım, defterler dolusu. Hiçbir yazım bir yerde yayınlanmadı, hiç bir öykü, şiir yada hikaye yarışmasına katılmadım ki hepsini yazmayı deniyorum. Ama dedim ya sadece kendim için. Asla iddialı değilim, sadece yaz..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Günâh çıkartma seansları, bölüm I

Hayal Kurmaya devam et dostum. Aradığın aşkı herkez gibi sende bul-(duğunu sanacaksın) acaksın!! En önemli derslerden biridir aşık olmak. Yaraların hafif olursa, çıkarılacak dersleri çıkarırsan, çabuk unutur Bilgeliğe bir adım daha yaklaşmış olarak devam edersin..Sınf atlarsın yani.. Yoook ısrar edersen, büyük patlamayı unut!! hayatın boyunca beklersin benden söylemesi:)) Samimi paylaşımın için teşekkürler ve Bol şanslar..!

27 Temmuz 2010 11:17
Kaldırımda Uyuyan Bebek

Sevgili Uğur bey, Para vermeyelim, vermeyelim de nasıl?? O verdiğimiz paranın, o miniciklerin boğazına girmeyeceğini bile bile, ''ya bu sefer gerçekse'' diye elim gider gelir çantama her seferinde... Bakmamaya çalışırım yanlarından geçerken.. Çünkü gözüm değdimi, dayanamam kendimi bilirim.. Malesef Türkiye'nin gerçeği bu..Çözüm ise daha fazla iş diyeceğim.Diyeceğim ama, çocuğunu kullanıp dilenenlere iş de versen artık iflah olmazlar sanırım.. İyi Dileklerimle

26 Temmuz 2010 10:42
 
Toplam blog
: 9
: 732
Kayıt tarihi
: 12.07.10