Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1982 İzmir doğumluyum.. İlkokulu karsıyak cumhuriyet ilkoklunda okudum... Orta okul ve liseyi ege kollejınde bitirdim. Dumlupinar üniversitesi işletme bölümü mezunuyum. Üniversite yıllarında profesyonel olarak ralli pilotluğu yaptım. 2006 yılında istanbula inşaat ve finans sektorunde bir firmaya transfer edildim. İstanbul' da..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Dedi ki...

dedimki neden gostermiyorsun yüzünü dediki sen neden gormek istediğin gibi görmüyorsun beni dedimki seni cok seviyorum dediki bir anda sadece yapma

16 Şubat 2008 13:38
Zordun...

herseyı ortaya dokup tum artıları eksılerı yerlerıne koymak ve tum bunların sonucunda olmayacagını anlamak ama buyukluk gostererek sevdım demek bunu kabullenebılmek bunu yapabılen varmı ? Ben yapabılcek bırını tanıyorum ve umarım bu hıkayenın kahramanıda basarabılır.

12 Şubat 2008 11:24
Weendy Neverland'e çekilmeden az önce...

ben sustum.. Murathan Mungan Konussun Zamanin eli degdi bize Çoktan degisti her sey Ayni degiliz ikimiz de Zaaflarina bir gece Hatalarina bir nilufer Sevgisizligine bir kalp verdim Artik geri ver, geri veremezsin aldiklarini Artik geri ver, geri verilmez hiçbir yanilgi Yokluguma emanet et sen de benden kalanlari Her seyi al bana beni geri ver Bir sansim olsun Baska yer baska zaman Sensiz ömrüm olsun Her seyi al bir sansim olsun Baska yer baska zaman Sensiz ömrüm olsun Her seyi al.. Sensiz ömrüm olsun..

07 Şubat 2008 21:48
 
Toplam blog
: 8
: 474
Kayıt tarihi
: 23.01.08