Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Avrupa Bİrliği haksız mı sizce?

Hala Avrupa birliğine girmekten vazgeçmeyen şu ülkeye bir bakın bu ülkede hala zevk uğruna sıkılan silahtan çıkan aptal mermiyle 20 yaşında pırıl pırıl gençler ölüyor, bu ülkede hala kızını '' kız kısmının ne işi var okulda otursun evde '' diye okula göndermeyen insanlar var ne yazıkki.

Bu ülkede devlet yolları bakan yada yabancı ülkelerden önemli insanlar geleceği zaman yapıyor. Bu ülkede bir denetleme olduğu zaman bir takım şeyler alelacele düzenleniyor. Yazık gerçekten üzülüyorum. Bir genç olarak ülkemde hergün olan onlarca saçma olay görmekten bıktım artık. İnsanlar dışarı çıkarken sağlam bir şekilde evlerine dönebilecekleri bile meçhul. Herkes herşeyden endişe duyuyor. Ve bende ister istemez ürküyorum sokağa çıkarken. Magazinlerde hala kimin kiminle olduğu gösterilirken ülke ne kadarda renkli ve hoş gözüküyor değilmi gece kulupleri hoş kıyafetlerle donanmış birsürü insan ve birtakım insanlar sadece bunlara bakarak ''ayy çok geliştik biz yaa ne hoş hala niye bizi avrupa birliğine almıyorlar? '' diyebiliyor komik doğrusu çünkü bu insanlar türkiyenin çok az bir kesimi. Ve zenginlik yada şıklıkla olmuyor birtakım şeyler.

Unutmayalım ki bizim ülkemizde ayağında ayakkabısı olmayan insanlar var işsizlik hadsafada açlık hala çocuk yaşta nişanlandırılanlar para uğruna 50-60 yaşında adamlarla evlendirilen 14 15 yaşında kızlar.

Çok merak ediyorum acaba biz gerçekten nereye gidiyoruz?

 
Toplam blog
: 7
: 732
Kayıt tarihi
: 29.12.06
 
 

İstanbul doğumluyum. Şu anda bir iletişim lisesinde RTV bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 2 sen..