Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '10

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Ayhan Sicimoğlu ve Kerem Görsev'le Caz Havası

Ayhan Sicimoğlu ve Kerem Görsev'le Caz Havası
 

www.kanyon.com.tr


Hafta sonlarında gündelik yaşam akışını pek bozmayan, klâsik biriyim. Yetişilecek bir randevu veya gidilecek bir sosyal etkinlik olmadığı sürece şehrin amansız curcunasına adımımı atmamak, doğrusu pek işime gelir. Şehrin bir ucuna doğru, yoğun trafikte kimi zaman toplu taşıma araçlarında balık istifi halde edilen yolculuklar; daha hedef noktanıza varmadan yorar sizi.

Levent’in orta yerinde, Kanyon Alışveriş Merkezi’nde bu sıralar Caz Havası ile karışık Latin rüzgârları esiyor. Ünlü müzisyenler Ayhan Sicimoğlu ile Kerem Görsev, geçtiğimiz Pazar günü iki saat (12.00-14.00) boyunca Kanyon müşterilerine; Caz’dan, Latin’e, Rumba’dan, Bolero ve Salsa’ya dek uzanan zengin içerikli bir müzik ziyafeti sundu.

Kerem Görsev (piyano) ile Ayhan Sicimoğlu (konga)’na; kontrbasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ateş Tezer eşlik etti. Grup, 1950’li ve 1960’lı yılların unutulmaz parçalarını dinleyicilerine mükemmel bir sahne performansıyla sundu. Parçalarda enstrümanların birbiriyle uyumu, konserin dinleyici kitlesinin ilerleyen dakikalarda daha da artmasını sağladı.

Daha önce çeşitli sanatçı ve grupların sahne performanslarını Kanyon ziyaretçilerine sunduğu Caz Havası’nın 7.’sinde, bu kez Türk Batı müziğinin iki önemli ismi bir araya geldi. Bundan önce de Fatih Erkoç ile Caz Havası’nın 5.’sinde (22.11.2009) sahne alan Kerem Görsev, Türk Caz müziğinin kalitesi tartışılmaz isimlerinden biri olduğunu her performansında yeniden gösteriyor. Ayhan Sicimoğlu’nun ise parçaların ara geçişlerinde yakaladığı ritmler, konseri dinlemeye gelen Kanyon ziyaretçilerinde derin bir hayranlık uyandırıyor.

Bunun gibi nice sürpriz konserleri Kanyon’da izlemek isteyenlere bir müjdem var: Kanyon etkinlikleri bütün hızıyla devam ediyor. Gelecek etkinlikler hakkında bilgi almak için: www.kanyon.com.tr.

 
Toplam blog
: 266
: 1321
Kayıt tarihi
: 22.06.06
 
 

1982 yılında İstanbul'da doğdum. Açık Öğretim Fakültesi İşletme Lisans eğitimimi 2005 yılında tam..