Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Ayva sarı nar kırmızı sonbahar

Ayva sarı nar kırmızı sonbahar
 

Yaz bizi terk ediyor.

Güneş mesaisini bizden yana bitirirken yerini buluta devrediyor. Çoğunuz sonbaharı sevmezsiniz değil mi? Aslında onun şanssızlığı yazdan sonra geliyor olması. Tam içimiz kıpır kıpırken, tam hayata gülümsemişken ve tam yeni aşklar filizlenmişken… Oldu mu şimdi?

Dün tatlı tatlı esintisini gönderip "ben geliyorum" dedi. Öğrenci, okulların açılacağını; çalışan, denize ayak basamadığını; gün, kısalması gerektiğini hatırladı. Ama kimse sonbaharla ilgili iyi şeyler hatırlamadı.

Mayası hüzündür, ayrılıktır sonbaharın. İstediğiniz kadar direnin; yaprak dalından, yağmur payından, yaş gözünden düşmeden sonbahar geçmez. Hüzzam adından mıdır nedir en çok bu mevsime yakışır. İçinden ayrılık geçen şarkılar en çok şimdi dilinize dolanır. Belki şarkılardan çok, insanlar mı birbirine söylenir? Yoksa gülümsememek için, bahanemizle mi gelir sonbahar?

Gazetede okudum. Sonbahar depresyonuna karşı uzmanlar uyarıyor. Değişen ruh halimiz için iyi beslenme ve spor öneriyorlar. Eğer etkileri uzun süre devam ederse bir uzmana başvurmamızı belirtiyorlar.

Uzman mı!!!

Bir kara bulut mudur bütün bunları yaptıran. Yedi rengiyle gökkuşağı dururken, karası mıdır bu kadar içimizi daraltan.

 
Toplam blog
: 16
: 855
Kayıt tarihi
: 29.07.06
 
 

1974 İstanbul doğumluyum. Sekiz yıl turizm sektöründe çalıştım. Yüksek lisans öğrencisiyim. Aynı zam..