Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bakire misin? Uzak durrr

Bakire misin? Uzak durrr
 

-Üzgünüm seninle bir ilişkim olamaz...
-Neden????
-Çünkü sen bir bakiresin....

Çok garip ama bu diyalog benim yakın bir arkadaşımın başına geldi... Hem de birçok kez... 'Burası Türkiye, bekaret çok önemli, toplum olarak hala bunu aşamadık' diyenlere karşılık iyi bir örnek sanırım...

28 yaşında, çok akıllı, güzel ve iyi bir işte çalışan arkadaşımın tek bir kusuru!!! var (ki bunu kusur gibi algılamasını sağlayanlara sesleniyorum: İğrençsiniz) evet bakire... Batı'yla Doğu arasında kalmış ve ne yapacağını şaşırmış yeni nesil gençlerine inat, senelerdir kendini korumayı başarmış ve evleneceği o özel insanı beklemiş... Ve tek istediği anlayış... İlişkilerin yürümesi için cinsellik şart mı koşuldu da benim haberim yok??

-Ahhh sevgilim öpüş öpüş nereye kadar artık bir sonraki aşamaya geçmemiz lazım...
-Bak seks yapalım bak gör aşkımız ne kadar büyüyecek...
El üstünde tutulması ve saygıyla karşılanması gereken bir durumda, bu cümlelerin kullanılması bir genç kız için ne kadar acı verici hiç düşündünüz mü?? Ya da değer verdiği bir insanın 'Kusura bakma sen bir bakiresin ve cinsellik olmadan bir ilişki yürütemem' demesi... Acaba erkekler bakire kızları 'öcü' mü sanıyor? Şu an o erkek yanlış biriymiş, herkes öyle değil diyorsunuz ama benim hala şüphelerim var!! Biz nereye gidiyoruz, neden bu kadar köreldik, neden özelliklerimizi yitirdik... Burası Türkiye mi???

 
Toplam blog
: 7
: 1549
Kayıt tarihi
: 18.05.07
 
 

Düşünen bir insanım. Olaylara farklı açıdan bakmaya çalışıyorum ve her zaman kendimi geliştirmeye. H..