- Kategori
- İş Yaşamı - Kariyer
Başarılı olmak

Başarmak bu olsa gerek. Çok sevdiğim bir insan hayatı boyunca hep mücadele etmek zorun da kalmış. (hangimiz mücadele etmiyoruzki aslında) evli ve 3 çocuk annesi herşeyden önce kendini geliştirmek için çaba sarfetmiş ve başarmışda çalışma ya karşı çıkan birçevre, ona rağmen kendi doğrultuların da ilerlemeye karalı bir kadın.
Birçok özel sektörde çalışmış her çalıştığı yerde kendini belirli noktaya getirmeyi başarabilmiş. İlkokul mezunu olan bu ablamız geçd e kalımışta olsa yapması gerekenleri sıralıyor. Öncelikle ehliyet almak için sınava giriyor. (sonuç:başarılı) daha sonra okumanın yaşı yok diyor dışardan bitirme sınavlarına giriyor şu anda 3. yılı başarıyla yoluna devam ediyor. Şuna eminimde başarıyla diplomasınıda alacaktır.. Bu arada ablamız zahide sultanımız birhaftadır yeni işinde belediyede çalışıyor.
Kimi zaman bu iş için çok geç kaldık deriz ama En güzeli hiçbirşeye geç kaldığını düşünmeden yapamadıklarını yapmaktır. Zahide ablamız bize bunu hatırlattı.