Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '12

 
Kategori
Siyaset
 

Başbakan, yahudiler ve onların kurumları Standard and poor

Başbakan, yahudiler ve onların kurumları Standard and poor
 

Recep Tayyip Erdogan Buyuk ekonomist


Sayın Başbakanımız S&Poors`un son kararı karşısında demiş ki, bunu bana yutturamazsınız.

Bunu Recep Tayyip Erdoğan'a değil kimseye yutturamazsınız. Yahudinin uşakları Telaviv'den düğmeye basıldığı için Türkiye'nin yükselen değerinin önüne geçmeye çalışıyorlar.

Bu gün iflas eden Yunanistan'ın, İrlanda'nın, iflasın eşiğindeki Portekiz, Italya ve Ingiltere'nin notunu yükseltirken son senelerin en istikrarlı devleti Türkiye'nin notunun durağana çevrilmesi ekonomik ahlaksızlığın dik alasıdır ve yahudilere hizmet eden kuruluş ve kurumların bir oyunudur.

Sadece yahudiler degil Avrupanin diger ulkeleri de Turkiyenin bu istikrarli yukselisinden rahatsizdirlar. Ulkelerindeki yatirimcilar yavas yavas istikrarli ulke olan Turkiyenin kapisini asindirmaya basladilar. hatta ve hatta Turk konsolosluklarinin onu Turkiyede is muraacati yapan Avrupalilarla dolu.

Turkiyenin bu istikrarinin muhalefet lideri Kilictarogluna gore bile 2032 senesine kadar surecegi hesaplanirsa Avrupanin ve yahudilerin panik olmalarina sasmamak lazim.

Guclu bir Turkiye Avrupaya Osmanlinin yukselis donemini hatirlatmakta halbuki onlar osmanlinin hastalikli halinden hoslanmaktalar.

Bu gun Turkiye Vatanina ihanet eden ve Turkiyeyi yahudi ve avrupaliya peskes ceken bu arada da Turk milletinin kanini emen suluklerden ve o sulukleri destekliyen zihniyetten artik kurtuluyor.

Zira Ortadoguda ve Afrikada artik made in Turkey yazili etiketler ragbet gormekte. Turkiyenin Avrupaya degil Avrupanin malini satmak icin Turkiyede uretmeye ihtiyaci var.

Gidisatimiz yakinda Avrupa vatandaslarinin Turkiyeye girebilmek icin vize kuyruklarinda sabahlamalarina az kaldigini gosteriyor.


Eger siyasetci yahudilerden vesayet almamissa ve de birilerine gebe degilse Turkiyenin 10m senede aldigi yola bakilinca geride kalan 70 senenin nasil zayi edildigi acikca goruluyor.

 
Toplam blog
: 18
: 1430
Kayıt tarihi
: 15.09.10
 
 

İngiltere'de yaşıyor, mimarlık yapıyorum. ..