- Kategori
- Siyaset
Bunun adı takkiye

Kilictaroglu takkiye yapiyor
Televizyonda haberleri izliyorum. CHP genel baskani Kilictaroglu Deniz Gezmis, Yusuf Aslan ve Huseyin Inanin mezarini ziyaret etmis karanfil birakmis.
Hayretler icerisinde kaldim. Bu kadar da mi olur dedim. Bir insane bu kadar mi Takkiye yapabilir bu ulkenin insanlarini bu kadar mi aptal yerine kor inanamadim. Gerci Aziz Nesin yuzde 60 i icin aptaldir demisti daha onceleri. Goruyorum ki Kilictaroglu Azizi nesine inanmis nasil olsa bunlarin zeka seviyesi benim takkiye yaptigimi anlamaz demis bu uc gencin olusunden bile siyasi cikar saglama pesine dusmus.
Bir yanda o genclerin idam sehpasina gitmelerine sebeb olan, Onlari kandirip atesin, barutun, ve yagli urganin onune atan kont gerilla veya derin devlet veya bu gunku adiyla Ergenekonu savunacaksin sonra Ergenekonun kurban ettigi genclerin mezarini ziyaret edeceksin.
Adama derler Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Bu ulkenin insanlari sandiginiz kadar da aptal ve geri zekali degil Sayin Kilictaroglu. Senin ne yaptiginin farkinda . farkinda ki oy oranin gittikce eriyor. Iste sen bunun farkinda degilsin.
Benden soylemesi.
Vazgec bu iki tarafli oynamaktan. Bak gunumuz internet cagi. Insanlar bir tikla atom bombasinin nasil yapildiginin sirlarina ulasabiliyorlar. En ise hala daha cagin gerisinde daha once CHP ve Ergenekonun kullanip pacavra gibi bir kenara attigi olulerden cikar saglama pesindesin.
Vaz gec. Bu milletin onune elle tutulur, gozle gorulur projeler koy. Ya da cek git yerine siyaseti bilen biri gelsin. Sen Erdogan icin leblebi cekirdekten ote gidemiyorsun.