Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 

20 Mayıs '14

 
Kategori
Siyaset
 

Başbakan istifa etti !

Başbakan istifa etti !
 

Ülkenin gündemine bomba gibi düşen ve tüm ülkeyi yasa boğan felaket sonrası herkes tetikte ve yetkililerden açıklamalar ve bilgiler bekliyor.

İlk önce ilgili bakan açıklama yaparak,detaylı bilgi vermekten kaçınırken sorumluların bulunacağından bahsediyor.

Daha sonra cansız bedenler çıkıyor ortaya bir bir.Gazeteler televizyon kanalları farklı rakamlarla haberler giriyorlar.Hem vefat edenlerin yakınları hem de tüm ülke üzgün bir şekilde sağlıklı haberler almaya başlıyor.Aynı zamanda tepki sesleri yükseliyor.Hem hükumete karşı sesler var hem de şirket yöneticilerine.

Hükumete yüklenen halk ihmal olduğundan ve denetimin yeterli olmadığından yakınıyor.Sorumlular diyor herkes,sorumluları getirin ve yargılayın.

Kısa süre sonra sorumlular bulunuyor.Her biri tek tek sorgulanıp kısa sürede ceza evine gönderiliyor.Bölgede bulunan tüm çalışma alanları ve benzer şirketler sık denetimden geçiyor ve devlet kademelerinde tasfiyeler başlıyor.Devletin en önemli kademelerindekiler görevlerinden uzaklaştırılıyor.

Ve felaket sonrası başbakan istifa ediyor !

Başbakan vefat edenleri her gece rüyalarında gördüğünü ve eğer ülkede bu denli bir facia gerçekleşebiliyorsa bunda kesinlikle sorumluluklarının olduğundan bahsediyor.Daha fazla görevinin başında kalamayacağını söylüyor ve görevini göz yaşları içerisinde,halktan özür dileyerek bırakıyor.

Yer:Güney Kore
Olaylar feribot kazasından sonra gerçekleşmiştir.

 
Toplam blog
: 15
: 931
Kayıt tarihi
: 04.01.13
 
 

Burak Uğur; *1989 yılında Bandırma'da doğdu. *İlk ve Orta öğrenimini Bandırma Yamanegeli İ.Ö.O. t..

 
 
 
 
 

 
Sadece bu yazarın bloglarında ara