Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '11

 
Kategori
Güncel
 

Başbakanım ağlıyor

Başbakanım ağlıyor
 

Ülkemin bütün yükünü ağır bir şekilde omuzlarında taşıyan başbakanım ağlıyor. O ağlarken Türkiye de onun döktüğü gözyaşlarına ağlıyor. Ağlamak insan olmanın, bir yürek taşıyor olmanın en güzel işaretidir. Toplumumuzda küçükten başlar erkekler ağlamaz söylentisi. Neden ağlamasın ki erkekler. Onlar insan değil mi, onların yürekleri acıyla, hüzünle hasretle, çaresizlikle kıvranmıyor mu? Neden erkeklerin daha minicik bir çocukken ellerinden alınır ağlamak hakları. Bir erkek yüreğinde taşıdığı acıyı gözyaşlarıyla içinden akıtmalı ki bu Başbakan bile olsa ruhunu yıkasın, yüreğini yumuşak tutsun. Oysa gözyaşı dökmek, ağlamak bir insanlık göstergesidir. Başbakanım sen ağlayarak bize bir kez daha merhameti, vicdanlı insan olmayı, yardımseverliği, şefkati hatırlattın sağolasın.

 
Bir anneden daha kıymetli ne olabilir ki? Karnına düştüğü andan itibaren hayatını tamamen ona adayan, evladı için herşeye göğüs geren, gerektiğinde canını siper eden, gece gündüz uyumadan başında bekleyen, yaşı kaç olursa olsun, konumu ne olursa olsun, sabah akşam dua eden o yüce varlıktan daha kıymetli ne olabilir ki!Ana var anacık var fedakar ve cefakar Karadeniz kadınıydı Başbakanımın annesi Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun. Öyle hayırlı bir evlat yetiştirdi ki Allah'tan başkası yıkamaz onu. Hiç bir kuvvet, hiç bir güç o içindeki vatan millet aşkını yok edemez...
 
Şunu anladım ki Başbakanı sevmeyenler de aslında onu seviyorlar. Herkes onunla gurur duyuyor. Başbakanım siz Türkiye için bir şansınız. Türkiye'ye, insanlığa yaptığınız hizmetler ve ülkemizi güçlü kıldığınız ve söz sahibi yaptığınız için Allah razı olsun. Üzülmeyin milyonlarca ana size evladım der, milyonlarca baba size yavrum der, siz üzülmeyin bizi de üzmeyin siz dualar üzerindesiniz, Allah sizden razı olsun.
 
Dünyaya hükmeden adam da ağlar çünkü o da insandır o da evlattır.
 
 
Toplam blog
: 53
: 2313
Kayıt tarihi
: 30.01.07
 
 

Hayat herşeye rağmen o kadar güzel ve sevgi doludur ki. Benim için hayat kimi sevdiğim ve kimi in..