Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '11

 
Kategori
Güncel
 

Başbakanımızı uzaylılar mı kaçırdı?

Başbakanımızı uzaylılar mı kaçırdı?
 

Hani o meşhur amerikan filmlerinde uzaylılar dünyamızı istila eder, sonra içlerinden biri, bir adamın bedenini esir alır ve biz ekran karşısındakiler kendisini normal bir insan zannederken filmin ilerleyen sahnelerinde adamın donuk bakışları, yavaş yavaş konuşması ve ağır hareketlerinden içinde aslında bir uzaylı olduğunu anlarız ya. Hah işte son günlerde öyle bir film izliyor gibiyim ve içten içe korkuyorum: Başbakanımızı uzaylılar mı kaçırdı? 

Kendisinin gözlerini sabit bir noktaya dikip dakikalarca bakması, hiçbir zaman yüzünde herhangi bir duygu ne bileyim bir hüzün, sevinç, mutluluk, korku, öfke-öfkeli olduğu zamanlarda bile- ifadesi olmaması filan beni işkillendiriyordu zaten bugün seyrettiğim bir haber ise iyice şüphelenmeme neden oldu: 

Başbakanımız aynı gün içinde üç tane miting yaptıktan sonra, iki tane de açılışa katılmış. Sadece bununla kalsa, bir de metro kullanmış. Günlerdir böyle bir bakıyoruz Antalya'da mitingte bir bakıyoruz Eskişehir'e gitmiş meydanlardan halka seslendikten sonra tvlerde Başbakan Siirt'te haberi sonra hoop Hakkari Van Adana sonra bir bakmışsın İstanbul'da seçim çalışmaları yapıyor. 

Ya başbakanımızın bedeni bir uzaylı tarafından istila edildi ya da kendisini gizlice klonladılar çünkü başka türlüsü pek mümkün görünmüyor.:) 

 
Toplam blog
: 61
: 1429
Kayıt tarihi
: 30.03.11
 
 

Buraya  cancanlı şeyler yazmayı çok isterdim ama ortalama bir memur maaşıyla geçinen evli ve çocu..