Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '11

 
Kategori
Güncel
 

Erkeklerin ütopyası 4'e kadar helal

Erkeklerin ütopyası 4'e kadar helal
 

Sibel Üresin'in biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Günlerdir çok eşlilik yasal olsun lafını tartışıp duruyoruz Kimileri kadına sayıp dökerken, kimileri Kurandan ayetler gösterip kendisini haklı çıkarıyor. Neymiş dört kadına bakabilcek maddi güce ve onları tatmin edecek cinsel performansa sahip bir erkek dördünü birden alabilirmiş. Bence hiç boşuna kafa yormayın hepimiz biliyoruz ki böyle bir dünya yok. Dörde kadar helal bir efsanedir. Düşünsenize hepsine bakacak maddi gücün olacak hadi tamam maddi gücün var diyelim bir de yatak kısmı mevzubahis ki bence orada bir duralım. Ya arkadaşlar ülkemde hayatında orgazm olamamış binlerce kadın varken siz neyi tartışıyorsunuz. Dörde kadar helalmiş, sen önce bir tanesini tatmin etmeyi becer bakalım. 

Sibel Üresin adlı hanımefendi buyuruyor ki, cinsel isteği fazla olan erkeklerin çok eşli olmaya hakkı varmış ve biz kadınlar da eşlerimize bu konuda anlayış göstermeliymişiz. Sevgili Sibel Üresin sana şunu bir belirteyim çokeşlilik cinsel isteğin fazlalığından filan değil, ilkel toplumlardaki üreme ihtiyacından doğmuş günümüzde ise bunu sürdürmek isteyenlerin bahanesi olagelmiştir ve aslında bence bir eksiklik kendini ispat etme çabasından başka bir şey değildir. Neymiş bir erkek tüm eşlerine her konuda -bu her konuda maddiyat ve cinsellik oluyor- eşit davranabiliyorsa birden fazla eşe sahip olabilirmiş. Yani hepsine ev, giyim, kuşam filan sağlıyacak bir de hepsini birden yatakta eşit derecede mutlu edecek, kedi canınızı sizin, Muhteşem Yüzyıldaki Süleyman karakteri klonladı da benim mi haberim yok. 

Yaa yemin ediyorum erkekler de gram akıl yok ha, mesela ben erkek olsam asla birden fazla kadın almam. Afedersiniz köpek gibi çalış yorul sonra çifte kapris çek. Çifte nerede kaldın, niye geç geldin, benimle neden ilgilenmiyorsun, başka kadın mı var sorularına maruz kal. 

Yani bence çokeşli erkeklere bişey söylemeyelim, onlar zaten Allahlarından bulmuş, Sibel Üresin'e gelince o da ekmeğini böyle çıkarıyor işte ne yapalım. 

Ve son olarak erkeklere diğer kadınları erkek, kadınlara da diğer erkekleri kadın zannettirecek kadar büyük aşklar diliyorum 

İYİ SEYİRLER 

 
Toplam blog
: 61
: 1429
Kayıt tarihi
: 30.03.11
 
 

Buraya  cancanlı şeyler yazmayı çok isterdim ama ortalama bir memur maaşıyla geçinen evli ve çocu..