Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Baylar

Baylar
 

Bayan doğru'yu bulabildiniz mi?

Odadaki en güzel ve hayat dolu kadın odur. Siz, yeterince para kazanmadığınız, çekici olmadığınız yada onu etkileyecek kadar hoş olmadığınız duygusuna kapılırsınız.

Buradaki anahtar sözcük , güçlü Bayan Doğru'dur. Güçlü Bayan Doğru'yla birlikte olabilmeyi başaracak kadar şanslı olsanız bile, onun gerçekten Bayan Doğru olduğundan emin olamazsınız. Oysa, gerçek Bayan Doğru, mükemmelliğini korurken, Güçlü Bayan Doğru'nun bir, iki deneyiminden sonra geniş kalçalarının olduğunu görürsünüz...

Öte yandan, Güçlü Bayan Doğru'nun sandığımız gibi olmadığına tam emin olmak üzereyken, onun başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrenince, geniş kalçalar bir anda daralıverir. İnsanların ne yaptığı belli mi? Zaten, her zaman kaçan balık büyük olmaz mı?

Burada bir gariplik var. İnsan nedense ancak elinden kaçırdıktan sonra o kişinin değerini anlıyı veriyor. Bu yanlışlığı önlemek için, kişi ister istemez daha geçerli bir yöntem varlığına inanmak istiyor.

Yöntem, koşullar ne olursa olsun, oyun yine de kurallarına göre sahnelenir. Kadın, erkeğini sever, ona tapar ve kendini ona adar. Peki erkek burada ne yapar? Onu kendinden uzaklaştırır , sadakatini dener ve aldatır...

Kadın ise, erkeğini anlamakla birlikte onu sevmeye devam eder.

Peki siz kimi seveceksiniz ?

Çinlilerin Atası ne söylemişse doğru demiş...

"Hiçbir mutfak iki kadını barındıracak kadar zengin değildir"...

 
Toplam blog
: 86
: 1295
Kayıt tarihi
: 25.07.07
 
 

Kdz Ereğli doğumluyum. Üç tane yaşam çiçeğim var. Ailemle birlikte yaşama dair ne varsa yaşamın bize..