Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bebek parkı

Bebek parkı
 

ne yazık ki bu kumlar temiz değilmiş!!


Bebek parkı İstanbul’un en güzel parkıdır bana göre. Hem yeşil, hem koca koca asırlık ağaçlar, hem deniz, hem boğaz havası. Daha ne ister insan.

Parkı da yenilediler. Çocuklar için yeni oyuncaklar, salıncaklar, kum havuzu, banklar koydular. Çimlendirdiler.

Bu parkın en sevdiğim özelliği içindeki çocuk oyun alanının, tel örgü ile çevrili olup, kapısının olması. Böylece çocukların oynadığı alana köpekler giremiyor, kum ve oyuncaklar temiz kalıyor. Bu duruma da en çok anne-babalar seviniyor.

Ama ne yazık ki ben boşuna seviniyormuşum. Çünkü geçen Pazartesi akşamı çay içmeye Bebek’ e gittik, sonra da parka. Biri köpeğini çocuk oyun parkına sokmuş, kapıyı kapatmış; kendisi dışarıda geziniyor. Koca parkın sadece bir bölümü çocuklara ayrılmış, diğer her yerde zaten köpekler gezebiliyor. Biz de hayvan seven bir aileyiz ama köpeğin pislettiği bir kumda çocuğumuzun oynamasına da razı gelemeyiz. Adamın köpeği kaçamayacak diye içi rahat, ama benim içim artık hiç rahat değil. Çünkü oğlumun geçen hafta içinde oynadığı temiz sandığım kumlarda köpek eşelendi durdu.

Eşim bu duruma sinir oldu, köpeği dışarı çıkarıp; kapıyı kapatana kadar rahat edemedi.

Bu parkın kapısına anlayışı kıt olanlar için köpekler giremez yazılmalı, böylece zaten az olan oyun alanları çocuklara bırakılmalı.

 
Toplam blog
: 22
: 4188
Kayıt tarihi
: 06.05.08
 
 

Burada sadece yazmak istediklerim ve yazdıklarımla varım. İstanbul İktisat mezunuyum ve profe..