Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Bedel ağır olsa da ödenmeli

Bedel ağır olsa da ödenmeli
 

milliyet.com.tr


Fenerbahçe de son maçta evinde oyandığı Trabzonspor maçında yaşananların, o hiçbir yerde yalnız bırakmayan cefakar seyircisine yaşattıklarının bedelini, sorumluların ağır şekilde ödemek zorundadır.

Hiç hesapta olmayan bir beraberlik, kaçan düzine goller, kalenin iki direği arasına sokulamayan top, ayakları bağlanmış, tutukluk yapan silah gibi, bir türlü silahını ateşleyemeyen futbolcular, dahası Denizli faciyasını yaşatan ve bu akıl almaz tutumunu son maçta da uygulayıp, Guiza ile tek santrafor oynayıp, maç berabere olduğunda dahi tek santrafor zihniyetinden vazgeçmeyen ödlek bir hoca ve buna çanak tutan, yönetim fiyaskosu yaşatan yöneticiler.. Her kimseyse, bedeli en ağır şekilde ödenmeli, Çarşamba günü yöneticiler basın toplantısında ne diyecekler, merakla bekliyorum.

Fenerbahçe için yapılan iyliker, hizmetler asla unutulmaz, sözde başka takımlar için “Vefa” bir semt olabilir, Fenerbahçe için ise asla ve asla bir semt adı değildir. .. Ama bu yüreğini ortaya koyan, yüreğinde sadece Fenerbahçe sevgisi olan bu taraftara böyle bir skandal, faciya kısaca ne derseniz deyin, bu üzüntüyü yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Ve bunu yaşatanlar bedelini en ağır şekilde ödemelidirler.. Çünkü Traftar bugüne kadar Türkiye de hiçbir kulübün takımına sahip çıkmadığı kadar sahip çıkmış, yerinen getirilmesi gereken tüm görvleri karşılıksız yapmıştır. En zengininde, haftalığını maç bileti için harçamayıp, saklamak için, yemek öğünlerini atlayan, kulübü kazansın diye lisansız hiçbir ürün almayan, Fenerbahçe kazansın diye Türkiyenin en çok kombinesini alan, hep bu taraftar..

Taraftar, yine önümüzdeki sezon görevini layıkı ile yapacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, o yine yağmur çamur demeden takımı için türbinleri dolduracak, kombineleri, alacak, lisanslı ürünleri sırtına geçirecektir. Tek, sevdiği asil renklerine aşık olduğu Fenerbahçesinin başarısını görmek için üstüne düşeni muhakkak yapacaktır. Yapmalıdır. Ama dün akşam yaşananların sorumlularında bu bedeli muhakkak ödemelidir.. Herkes de şunu iyi bilmelidir ki, büyüklük gerektiğinde diyet için ödenmesi gerekeni yapabilmek asilliğidir. İşte bunun için Fenerbahçe sevgisi, bambaşka bir sevgidir, onun adı asla konulamaz…
 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..