Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '08

 
Kategori
Basketbol
 

Belçika: 63 Türkiye: 78

Belçika: 63 Türkiye: 78
 

Akşam, millilerimiz iki kulvarda da deplasmanda başarılı oldu. Futbol ile alakalı bloğumu akşam yazdım şimdi ise basketbol ile alakalı bloğumu yazayım.

Maçın ilk yarısını, milli futbol maçının yorumumu ile uğraştığım için izleyemedim ama ikinci yarının hepsini izledim. Maçın ikinci yarının başlarında yedi farkla önde idik. Ama 3. çeyrekte biraz canlandılar, farkı kapattılar hatta birkaç sayı öne bile geçtiler. Koç o dakikalarda Murat Kaya’yı oyuna aldı. Murat’ın sert oyunu ile rakip biraz şaşırdı.

3. çeyrek bittiğinde puanlar birbirine çok yakındı.

4. çeyrekte ise bizim süper defansımız, Ersan’ın üst üste pota altında ribauntları, Hidayet’ in tecrübesi, Ender Arslan’ın sayıları ile maçı kazandık.

Maçı 15 sayı önde bitirdik, ama bu maçı daha önemli kılan Fransa’nın da akşam Ukrayna’ ya yenilmesi oldu. Gruptaki en büyük rakibimiz olan Fransa’nın yenilmesi bizim için önemlidir. Çarşamba günü Fransa ile Abdi İpekçi Salonu'nda Fransa ile basketbol maçımız var. Bizim ikide iki yapmamız ve Fransa’nın hayal kırıklığı bizim işimize gelecek. İnşallah bu maçı da kazanacağız…

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..