Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '08

 
Kategori
Basketbol
 

Ülker'in bebeklerinin işi zor

Ülker'in bebeklerinin işi zor
 

Fenerbahce Ülker :
hakan demirel , damir mrsic , marcus green, ömer onan , gordan giricek , serhat cetin , emir preldzic , rasim basak , gasper vidmar , devin smith , mirsad turkcan , semih erden ömer asık rasim basak oğuz savaş.


Fenerbahçe ülkerde gidenler: James white, kinsey, solomon .Şimdilik bunları hatırlıyorum.


Son iki sezonun şampiyonu Fenerbahçe ülker bu sene de hedefi şampiyonluk. İki senenin içine euroleuge bir çeyrek final sıkıştırdı. Geçen senenin en başarılı yönü Fenerbahçe’nin avrupada her branşta kupa’1 de ç.final oynamasıydı


Fenerbahçe ülkere gelenlere baktığımızda: Mustafa Kemal Bitirim, Gricek, Green , Smith....


Giden yabancıların hepsi çok kaliteli ama gelenlerinde onları aratacağını tahmin etmiyorum.


Fenerbahçe yönetimi de tekrarlıyor’’ hedefemiz lig şampiyonluğu’’ diye. ‘’Avrupada da yapabileceğimiz kadar yapalım’’ diyor. Yalnız Fenerbahçe yönetimini eleştireceğim bir konu var: o da İbrahim Kutluay olayı. İbrahim sıkı bir Fenerbahçeli. Fenerbahçeli olduğu için de kendi takımında bir başka oynar. Onun için İbrahim Kutluayın İTÜ ile anlaşması beni çok üzdü. Fenerbahçe yönetimi de pek ilgilenmedi Kutluay ile. Aralarında ne sorun var allah bilir. Yönetim İbo’yu almalıydı.


Gricekin gelmesi ilaç gibi geldi ;çünkü o gelene kadar Fenerbahçe haberlerine baktığımızda ‘’ Fenerbahçe basketçileri sağlık kontrölünden’’ geçti. ‘’Mirsadın bebeği olmuş’’ şeklindeydi. Fenerbahçe ülker transferle ilgili bir haber vermiyordu. En sonunda Gricek bombası patlattı. Evet mirsadın bebeği olabilir ama bu , transfer bekleyen seyircileri memnun etmiyordu.


Diğer rakiplerimize baktığımızda Galatasaray bildiğiniz gibi cafe crown ile sponsorluk anlaşması vardı. Galatasaray sponsorunu değiştirip Türk Telekom ile anlaşma yaptı. Yeterli olacağını zannetmiyorum. Efes te Fenerbahçeyi zorlamaz. Beşiktaşı Efes Pilsenle yakıştıranlar oldu. Öyle isteyenler ligin Fenerbahçe ülker ve diğerleri olmamasını isteyenlerdi. Yani kendi kendilerine gelin güvey oldular. Beşiktaş geçen sene ligde yarı finale antranörü ergin ataman sayesinde girdi. Bu sene de Feneri zorlamazlar.


Peki kim kaldı geriye. Banvitspor olabilir. Sürpriz takım diye onu görüyorum.


Yani ülkerin bebeklerinin ülkerden şampiyonluğu almaları zor.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..