- Kategori
- TV Programları
Beni Böyle Sev / Nezih’in (Mert Turak) acı sonu!

TRT 1.in sevilen Üniversite Gençlik dizisi “Beni Böyle Sev” ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Tam 40 bölümdür TRT 1 ekranlarındaki dizi, kendisine oldukça kalabalık fan gurubu toplamış. 2013 yılında yayınlanan 40 bölümü ile damga vuran ve birçok medya kuruluşu ve Üniversiteden yılın dizisi ödülünü alan “Ben Böyle Sev” ekibi yılbaşı gecesine de renk kattılar. Oyunculardan Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı’ ın sunuculuğunu üstlendiği “Beni Böyle Sev ile Yılbaşı Özel” programıyla giren, Mustafa Ceceli ve Zara’nın şarkıları ile renk katmıştır. Dizinin diğer oyuncuları Burcu Biricik, Burcu Altan, Bala Atabek ve Selen Uçer’ de katılmıştır. Dizinin ana müziği olan Orhan Gencebay’ ın parçaları dacoşkuyuarttırmıştır.
Ayşem ile Ömer doktora bebeğin kontrolüne giderler. Ayşem kız olmasını, Ömer erkek olmasını ister. Bebek gayet sağlıklıdır, doktor cinsiyetini bir hafta sonra söyleyebilirim dese de oğlan olacağı tahmin edilir.
Okulda Seda, Ayşem ile konuşmak ister. Seda çok aptalca davrandığını söyler ve çok özür diler. Pişmanlığını üzüntüsünü belirtir. Konuşma sonuncunda bir yere varamazlar.
Eda Hanım bir ev bulur, Nail Ustadan yardım ister beraber bakarlar. Ev sahibi bunları karıkoca zanneder. Bozuntuya vermezler ama, Eda Hanımın yalan söylemek zoruna gider, kiralamaktan vazgeçer.
Doktor dönüşü Ayşem lokantaya uğrar, bebeğin cinsiyeti sorulur, belli değil dese de, Safiye Hanım oğlan diye adını koyar. Eda’dan haber alan Ömer’in annesi Nadide Hanım erkek torun sahibi olmanın sevincini yaşar. Ayşem yeğeni Furkan Ömer ile, aralarındaki küslük konusunu tartışırlar. Seda’nın Ömer’e olan aşkının platonik olduğu bilse de gizlemesini çok içerlemektedir.
Burak, Ömer ile konuşur, babasının fikirlerini ve iş engellerini anlatır. Burak, yapabileceğin tek işin fotoğraf olduğunu söyler.
Reyhan, Nezih’i merak etmektedir. Bana borcunu ödeyemediği için utandı saklanıyor tahmin eder. Ömer de Nezih’i merak eder, telefonları kapalıdır. Seda, Nadide teyzelerde kalmak istediğini Ömer’e söyler.

Haluk bey bir hediye alır, Ayşem’ lere gelir. Bu bebek ağladığında sesi ileten haber veren bir alettir. Ömer ve Ayşem çok teşekkür ederler. Haluk Bey Nezih’e merak etmektedir. Ömer Semih’i arar, ağabeyini sorar.
Safiye Hanım, Seda ile konuşmaya gider. Seda’ya “Benim oğlumu mendil gibi kullanıp attın” der. Seda, Furkan’ın kendisinden kendi isteğiyle ayrıldığını söyler.
Ayşem yukarı kızların yanına çıkar, Ömer alete pil takmıştır, yanına al deneyelim der. Ömer, Ayşem’e sarılmak ister. Seda’nın masumiyetini inanabilseydim sarılırdım. Seda Ömer’i arar, konuşmak istediğini söyler. Seda gelir, Ayşem’den de çekinmektedir. Ömer kararlıdır, bu gün bu meseleyi çözeceğiz. Seda, Furkan’ı çok sevdiğini, geçmişte kendisini de çok sevdiğini bütün içtenlikle anlatır. Bir taraftan da ağlar. Ayşem açık alan cihazdan bütün konuşmaları dinler. Her şeyi bütün açıklığı ile anlar.

O an yukarıda bütün bunları duyan Reyhan, yere düşer bayılır. Öylece kalır. Aşağıda Seda ile Ömer birbirlerinin yüzüne bakarlar, üzüntüden ne diyeceklerini bilemezler. 40.Bölüm burada biter.
Esprileriyle sevenlerini hep güldüren “Nezih” karakteri diziden ayrılmış oldu. Mert Turak’ a bundan sonraki dizi, tiyatro ve sinema filmi çalışmalarında başarılar dileriz.
Saygılar, sevgiler.
Abdurrahman Balcılar
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Not: Görseller internetten alınmıştır.