Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '09

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Beşamel tavuk krep

Beşamel tavuk krep
 

TAVUK KREP


MERİHİN MUTFAĞINDAN


Krep hamuru hazırlayalım.

Jülyen olarak keseceğimiz tavuk kalça etlerini tavada kendi yağı ile kızartalım.

2 yemek kaşığı un ile koyu bir beşamel sosu hazırlayalım. Tuz, karabiber ve kavrulmuş piliç etlerini ekleyerek harmanlayalım.

Krep hamurunu tavaya döker dökmez, yarısına et harcından alabildiğince koyup krepi katlayalım ve çevirerek iki tarafını da kızartalım.

Afiyet olsun.

 
Toplam blog
: 405
: 2124
Kayıt tarihi
: 30.11.07
 
 

1952 Ankara doğumluyum. Blog sayfam, sevgiye, saygıya, önem veren erdemli kişilerin buluşma mekanı o..