Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '09

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş Cristiano Ronaldo’yu gölgede bırakacak transfer yapacakmış.

Beşiktaş Cristiano Ronaldo’yu gölgede bırakacak transfer yapacakmış.
 

..


Gerçekten kim olduğunu çok merak etmeye başladım. Şöyle bir düşünüyorum da Cristiano Ronaldo’yu gölgede bırakacak kişi kesinlikle Messi’den başkası olamaz. İbrahimoviç diye de aklımıza gelmiyor değil ama O da şu sıralar ciddi anlamda Barselona ile flörtte, hani her an attı atacak imzayı.

Messi için de acaba diyorum, kariyenin zirvesinde en parlak dönemini yaşıyor, Barselona ile alınmadık kupa bırakmadılar, Maliyetide 100 milyon Avro’dan aşağı değildir. Durum bu iken Beşiktaş’a gelir mi bilemem. Gerçi baktık geliyor son anda Fenerbahçe devreye girer fiyat yükseltir :)

İşin şakası bir yana da, tamam belki ses getirecek bir transfer yapacağız anlamında söylenmiştir bu laf ama gazetelere öyle bir yansıdı ki, gazetelerde bu haberi okuyunca ne oluyor dedim. Bir de taraftarın beklentisi bu derece yüksek tutulursa sonuçta bir taraftar olarak, adı fazla duyulmamış ama çok yetenekli bir oyuncu alsa bile Beşiktaş. Gelen oyuncu ne kadar yetenekli olursa olsun, Beşiktaş taraftarı anca oynadıktan sonra kendini ispatladıktan sonra oyuncuya sıcak bakmaya başlar. Ondan öncesi hayal kırıklığından öteye gitmez.

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..