Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '09

 
Kategori
Futbol
 

Dos Santos ve Cristian Geldi, Uğur Boral ve Selçuk yedeğe : ))

Dos Santos ve Cristian Geldi, Uğur Boral ve Selçuk yedeğe : ))
 

..


Aslını sorarsanız Fenerbahçe’de özellikle ilk 11 için diyorum epey bir süre de oynadılar. Çünkü ne Uğur Boral ne Selçuk Şahin Fenerbahçe’de ilk 11 de oynayacak kabiliyette ve yeterlilikte değildi. Zaten konuyu da biraz açtık mı takımda Tuncay Şanlı varken Uğur Boral ilk 11 yüzümü görebiliyordu, aynı şekil Aurelio – Appiah zamanında sakatlıklar ya da kart cezası durumları haricinde Selçuk ilk 11’e mi girebiliyordu. Ne zaman bu oyuncular gitti ve yönetim de giden bu oyuncuların yerlerini dolduramadı Selçuk, Deniz ve Uğur Boral’a ilk 11 fırsatı doğdu. Özellikle Aurelio gittikten sonra yönetim bu mevkinin eksikliğini gidermek istedi ama gelen oyuncular Josico ve Maldonado olunca değişen bir şey olmadı. Umuyoruz ki yeni transferlerimizle bu bölgedeki sorunlarımızı ortadan kaldıracağız.

Olaya birde diğer yönden bakalım. Selçuk adına da söylüyorum ama özellikle Uğur Boral için kendi adına yedek kalması daha iyi olacak. Çünkü ilk 11 de oynadığı her maç Sevilla ve Sivas maçları hariç en çok yuhalanan, ıslıklanan futbolcuların başında geliyordu Uğur Boral. Selçuk’da yeri geldi bu sezon kritik gollere imza attı, güzel maçlar çıkardı ama ona duyulan güvensizlikle az yuhalanmadı ya da Şükrü Saraçoğlu’nda olsun televizyon başında olsun maç izlerken Selçuk’un türübünlere verdiği aha şimdi topu kaptıracak golü yiyeceğiz serzenişlerine şahit olmadım.

Neden peki yedeklik özellikle Uğur Boral açısından daha iyi olur; çünkü hızı ve sürati ile son dakikalarda yorulan rakip takıma karşı oyuna giren Uğur Boral takımı ateşler, takıma hareketlilik getirir, maçlarda kafa olarak daha rahat olur ve son dakikalarda yaptığı katkıyla ıslıklanan değil de, belkide Semih gibi son dakikaların aranan adamı olur.

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..