Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim.

Spor yorumlarını ilgi ile okuyorum ve severek yazıyorum. Spor yazarlığı ve spor yorumculuğunu 1 numaralı meslek olarak görüyorum. İlgi alanlarım spor, gezmek, etkinlik, sinema ve blog yorumculuğu : ))

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Aykut Kocaman'ın futbol bilgisine güvenmiyorum

Ertuğrul Bey Kadroyu yazmışsınız ama 1 kişi eksik yazmışsınız. Alex yine yerinde oynar, Forvette ise Bienvenu oynar. Bienvenu atak oynayan basan Fenerde çok iş yapar düşüncesindeyim.Yorumunuz için teşekkürler.

26 Eylül 2011 00:47
Beşiktaş Avrupa'da da gümbür gümbür ilerliyor! BJK:2 HJK:0

Beşiktaş bir kere dişli bir rakiple maç yapsında görelim bakalım Yılın takımı adayını :)) Uefa'da adı şanı duyulmamış 3 takım ve Lige yeni yükselen Bucaspor maçları ile Yılın takımı adayı olunmaz düşüncesindeyim. Bakalım zaman bu sözünüzü ne kadar doğrulucak.

18 Ağustos 2010 10:42
Orijinal Dos Santos (Zizi) Galatasaray’da

Niye peki orjinal Dos Santos. Biri Brezilyalı ve Milli takımında oynuyor. Biri Meksikalı ve kendi Milli takımında oynuyor. Sadece isim benzerliğinden Fenerdeki çakma oluyor yani görüşünüze göre :)) Fenerdeki Santos da konfederasyon kupasında en iyi sol bek seçildi ve daha kendini göstermeye çalışan,yaşı genç olan Meksika'lının adı Santos olduğu için Fenerdeki ÇAKMA oldu ya da yan sanayi futbol görüşünüz genelde MİZAH üzerine heralde :)) Görüşümü soracak olursanız ikisinin de başarılı olmasından yanayım. Zaten mevkileri gereği de kıyaslanmayacak oyuncular. Ama pardon adları aynıydı ve kıyaslamamız gerekiyor du :))

06 Şubat 2010 09:48
 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08