Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '13

 
Kategori
Güncel
 

Beykoz 1908 AŞ’de bayram öncesi ödeme

Beykoz 1908 AŞ’de bayram öncesi ödeme
 

2013-14 Sezonuna yoğun bir şekilde hazırlanan Beykoz 1908 A.Ş.Takımı bugün yaptığı antrenmanın ardından 3 günlük bayram tatiline çıktı.


2013-14 Sezonuna yoğun bir şekilde hazırlanan Beykoz 1908 A.Ş.Takımı bugün yaptığı antrenmanın ardından 3 günlük bayram tatiline çıktı. Teknik Direktörler Uğur Sakaloğlu-İskender Közen ikilisi çalışmanın ardından futbolcuları ile tek tek bayramlaştı.

Sarı-siyahlı ekibe bu sezon İstanbul dışından dahil olan isimlerden Ekrem Kalın ve Fatih Semiz Rize'ye, Sercan Bulut Samsun'a, Volkan Özen Sakarya'ya gitti. Beykoz 1908 A.Ş.Takımı 11 Ağustos Pazar günü antrenmanlarına kaldığı yerden devam edecek. 14 Ağustos 2013 Çarşamba günü ise Anadoluhisarı Spor Akademisi Stadında Yamanspor ile bir hazırlık müsabakasına çıkacak.

KAVACIK’TA İFTAR YAPILDI

İstanbul Süper Amatör Ligi 3.Grubunun iddialı ekiplerinden Beykoz 1908 A.Ş.de futbolcular Başkanvekili Taner Aksu'nun verdiği iftar yemeğinde konuk oldular. Oldukça neşeli ve nezih bir ortamda gerçekleşen etkinlikte yeni ve eski futbolcuların kaynaşma ve samimi görüntüleri teknik ve idari kadronun yüzünü güldürdü. Beykoz İbrahim Kelle Stadındaki antrenmanın ardından Kavacık'ta bulunan LAVA PİDE-LAHMACUN işletmesinde bir araya gelen futbolculara teknik ve idari yöneticiler de eşlik ettiler. 

Beykoz 1908 A.Ş. Başkanvekili Taner Aksu il dışındaki bir programı dolayısı ile katılamadığı etkinlik ve sarı-siyahlı ekibin bu ana kadar kaydettiği aşama ile ilgili Dost Beykoz’a açıklamalarda bulundu." Daha önceden programlanan bir ziyaret nedeni ile iftarda bulunamadım. Beykoz 1908 A.Ş.Takımı her geçen gün daha da gücüne güc katmakta. Teknik Kadromuzun bizlere ilettiği isimleri bire, bire kadromuza dahil ettik. Birkaç oyuncu ile daha anlaşmak üzereyiz. Daha önce de ifade ettiğim gibi eğer ki siz yeni yepyeni bir kadro oluşturmaya çalışıyorsanız, ihtiyaç duyacağınız tek şey zaman. Geçtiğimiz sezonlarda formamızı giyen bazı arkadaşları kadromuzda tutmak istesek de yaptığımız karşılıklı görüşmelerden sonra yolları ayırdık. Doğrusunu söylemek istersem son birkaç sezon yaşanan düşüşten sonra kadromuzda geniş bir revizyona gitmemiz gerekmekte idi. Bu doğrultuda takımımıza birçok yetenekli ismi dahil ettik. Her birini sıkı bir incelemeden geçirdik, bünyemize uyacakları yönünde son karar teknik kadromuzdan gelince anlaşmaları yaptık" şeklinde konuştu.

SAHA SORUNUMUZ VAR!

Bu sezon yer alacakları grupta şanslarının yüksek olacağını ifade eden Boğaziçi ekibinin Başkanvekili Taner Aksu," Şu anda en acil problemlerimizden birisi saha sorunumuz. Yıllardır antrenman ve maçlarımızı oynadığımız stadımızın zemini miadını doldurdu. Zaten Stadımızı Beykoz Belediyesi Vakıflar Müdürlüğünden kiraladı ve suni çim saha yapımına başlayacaklar. Bu süre zarfından hem tesislerdeki bölümlerimizi hem de sahayı kullanamayacağız. İnşallah çok güzel bir tesise kavuşuruz. Takımımız antrenmanları teknik kadromuzun tespit edeceği uygun sahalarda yapmakta. Ligin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Gerçekleşen hazırlık maçlarında kadromuz oturmaya başladı. Yeni bir ekip olmamız nedeni ile her şey ha diyince olmuyor, ancak lig başlayıncaya değin tam anlamı ile hazır olacağımıza inanıyoruz. " dedi.

Taner Aksu açıklamalarının devamında, "Teknik Direktörlerimiz Uğur Sakaloğlu-İskender Közen ikilisine ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Bu arada Beykozspor camiasına da bir mesajım olacak, her şeyi geride bırakıp birlik-beraberlik ruhunu yeniden yakalamak zorundayız. Bakınız gerek altyapı takımlarımızla gerekse A takımımız ile yeniden yapılanmaya gittik. Maddi-manevi her türlü destek takıma verilmeli. Kombine kart satışlarımız halen devam etmekte, buradan gelen kaynağın tamamı transferlere harcanmakta. Biz Beykoz Sporu ilçe ile yeniden bütünleştirmek istiyoruz, ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşları ile iyi, yararlı diyaloglar kurmak istiyoruz. Gerek onlarla buluşma düşüncemizi, gerekse onların misafirliğinde buluşacağımız anların çoğalmasını istiyoruz. Beykozspor Beykoz camiasının,ilçesinin asırlık çınarı bir kulüp umuyorum ki herkesin vereceği bir katkı vardır." şeklinde konuştu.

BAYRAM ÖNCESİ PARA DOPİNGİ!

Önceki sezonlarda Bayram öncesinde ödeme yapmakta zorlanan sarı-siyahlı ekipte bu kez iş sıkı tutulunca kadrosundaki tüm futbolcular bayram öncesinde rahatladı. Gerçekleşen iftar yemeğinin ardından Başkan Zeki Aksu'nun Kavacık'ta bulunan ofisine geçen futbolcuların tamamına değişik rakamlarda ödemeler yapıldı. 

Beykoz 1908 A.Ş.Takımının Teknik Direktörleri Uğur Sakaloğlu-İskender Közen ikilisi gerçekleşen ödemeden sonra üzerlerindeki stresi atmışa benziyor. Bu sezon yenilenen kadrosu nedeni ile transfer maliyetlerinin arttığı takımda gerçekleşen seferberliğin ardından satılan kombine kartlardan gelen rakamlar ile bilyoner.com dan yapılan ilk ödemelerin bayram öncesinde sevinç yaşattığı ifade olunmakta. 

Beykoz 1908 A.Ş.takımında yaşanan son durum ile ilgili Teknik Kadro ile Dost Beykozgörüştü. Uğur Sakaloğlu ve İskender Közen ikilisi yapılan ödemelerin futbolcular üzerinde pozitif bir etki yarattığını söylerlerken,

" 3 haftalık bir süreci geride bıraktık. Bu süre zarfında hem belirlenen program dahilinde antrenmanlarımız devam etti, öbür tarafta ise takıma yapılacak takviyeler ile ilgili yoğun bir mesai harcandı. Takım olarak güçlü ve zayıf yönlerimizi çok iyi biliyoruz. Zaten bu doğrultuda aramıza 2 yeni ismi daha dahil ettik. Beykoz taraftarları bu sezon yepyeni bir kadroyu sahada görecek. Aramıza yeni katılan arkadaşlar da yıllarca taraftarlarının büyüklüğünü, cefakarlığını duydukları taraftarları ile buluşabilmek için heyecanlılar" şeklinde konuştular. 

"Bu arada Beykoz taraftarları derken, burada bir mesajımız da olacak. Gerçekleşen transferlere kulüplerinden aldıkları kombine kartları satarak katkıda bulunan Boğazın Yargıçlarına şahsım ve futbolcu kardeşlerim adına teşekkürlerimi iletmek isteriz. Onların yapmış olduğu katkı ve fedakarlıklar unutulamaz. Em dar zamanlarda bunu hep yapmaktalar. Verdikleri her kuruş futbolcu kardeşlerimize aktarılmıştır." diye konuşan ikili bu arada bilyoner.com firmasından gelen reklam bedelinin de transfer ödemelerine aktarıldığı söylediler.

DOST BEYKOZ

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..