Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '11

 
Kategori
Turizm
 

Bir hayalim var

Evet bir hayalim var...

İstikrar, Güven ve Çalışmak üzere kurulu bir hayal...

Yıl 2023;

Gençlik bayrağı devarlmış ve yeni projeler ve yeni vizyon ile turizm için çalışmaya başlamış.

Sky Hava Yollarıı ile Londra'ya uçuyoruz. Konaklamamızı Lonrda'nın en kaliteli otellerinden Rixos London'da gerçekleştiriyoruz. Otelin Genel Müdürü Ünay Bey ile hoş bir sohbetten sonra, THY Bölge Müdürü Yigit Bey bize yeni projelerini anlatıyor.

Pegasus ile Astana'ya geçiyoruz. Rıfat Bey'le Dedeman Astana'nın açılışını yapıyoruz.

Moskova Kültür Ateşemiz Pelin ile bir araya geliyoruz. Bu yılki Rusya'da gelecek turist sayısı beklentimizi 6.000.000 olarak açıklıyor.

Eskişehir'e Anadolu Üniversitesi'ne bir ziyarette bulunuyoruz. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bey'le öyle yemeği yiyoruz. Ahmet Bey, geçen hafta İsviçre'den bir heyetin nasıl eğitim verdikleri hakkında bilgi almak için bölümlerini ziyaret ettiklerini söylüyor.

Bir sonraki durağımız, Pegasus Hava Yolları ile Madrid. Dünya Turizm Örgütü Başkan Yardımcısı Murat Bey, bize ekibi ile neler yaptığını ve Türkiye'nin rakipsiz bir büyüme içerisinde olduğunu anlatıyor.

And Bey ile sektörde bir ilk olan "Investment Congress on Tourism"e İstanbul'da ev sahipliği yapıyoruz. Açılış konuşmasını yıllar önce bir dünya markası olmak için yola çıkan Fettah Tamince yapıyor. Sonrasında, Hilton Hotel Inc. konuşmayı devralıyor ve türk yatırımcıların başarısından bahsediyor.

Ece Hanım ile yeni türkiye tanıtım stratejimiz üzerine toplanıyoruz. Markalaşma uzmanı Harward'da eğitim veren Prof. Dr. Batu Bey'den kısa bir brief aldıktan sonra, Tez Tour ve Odeon Tour ile bir beyin fırtınası yapıyoruz.

Değişim ve İstikrar dedikya,

TURSAB Başkanı Miray Hanım bizi makamında ağırlıyor. Acentacılıktaki yeni trendlerden konuşuyoruz. Çayımızı yudumlarken dünyaca ünlü tatil arama motorunun kurucusu Kağan Bey odaya giriyor. Kağan Bey yeni projelerinden bahsediyor.

Google, Facebook ve Twitter ile sosyal medya ajansımız Dekatlon bir toplantı yapıyor. Toplantı sonrası sunuma katılıyoruz.
Mesut Bey, Türkiye olarak mobil uygulamalar tanıtım stratejileri ile gençlere Türkiye turizm imajı kazandırabiliriz diyor.

Ulaştırma Bakanımız ile toplantı halindeyiz. Bölgesel altyapıların iyileştirilmesi için söz alıyoruz.

Evet arkadaşlar... Bizler;

2023 Türkiye'sinin vizyonunu kuracak gençleriz.

Bizler geleceği planlıyoruz. Türkiye turizmini 50 Milyon turist 50 milyar doları olarak göreceğiz.

İnanıyoruz ki,

Gelecek Gençlerle Gelecek! 

bulut.bagci@gencturizmciler.org 

 
Toplam blog
: 5
: 495
Kayıt tarihi
: 02.04.11
 
 

Tanıdığım çoğu insana göre Bulut Bağcı; idealist, sonuca ve sürece iyi odaklanan, yardımsever, vizyo..