Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Bir masal kahramanıymış gibi..

Bir masal kahramanıymış gibi..
 

Aslında unutmak istemiyorsunuzdur ama, yine de hatırlamaktan acı duyacagınız şeyler vardır.. Sevip kaybettiğiniz bir insana has özelliklerdir bunlar..

Bir duruş.. Bir davranış.. Kullandıgı bir koku.. Gülümseme.. Bunu başka birinde görüp farkettiğiniz anda Sizi kaskatı bırakır. On'un büyüsüne kaptırırsınız kendinizi.. Belki de ''o'' dersiniz kendi kendinize.. Özlem bu.. Size her şeyi düşündürebilir. Saçma sapan akıla gelmeyecek hikayeler uydurursunuz belki kafanızda.. Gözlerinizle hapis alırsınız davranışlarını.. Peşinden sürüklenesiniz gelir.. ama gidemezsiniz.. Bütün her şeyiyle o'nu tekrar yaşatır size..''Hayat sürprizlerle doludur'' diye düşünüzsünüz bir an.. Hayatta, olmaz olmaz denilebilecek şeyler vardır.. Bir yanınız konuşmak ister onunla;

Bir yanınız ''dur ''der içinizden.. saçmalama..

İnsanlar dünyaya bir kere gelir..

O degildir sizin özlediğiniz aslında.. siz de bilirsiniz.

O sizin arayışınızdır.. özlediğiniz şeyleri başkalarının yüzlerinde aramaktır bu düpedüz.''Yürüyüşü de aynı'' diye düşünürsünüz.. ''O''nunki gibidir işte aynı. Bu ''O''dersiniz ama.. insan insana benzer. Kısa süren an'lık düşünüşlerdir yaşadıklarınız.

Mantıgınız susar çogu zaman.. duygusal yönünüz agır basar böyle durumlarda. Herşey yaşanmış, geçmiş gitmiştir. Hiç birşeyin tekrarı yoktur hayatta. Ne insanlar.. ne duygular.. ne de yaşadıgımız olaylar.. hepsi birbirinden farklıdır.. hiç bir şeyin tekrarı yoktur.

Unutmak kolay degil..''unutmak''unutmak istediğimiz şeylere çare hiç degil..

Unutmak bazen bize, kaybettiğimiz kişiye ihanet etmek gibi gelir.. ve unutmaktan korkarız.. acısını taze tutmaya çalışırız o zaman..

Belki unutmayız ama, onu kaybettiğimiz an'daki duyguları da yaşayamayız..

''O''nu bir gölgeymiş gibi hatırlamaya başlarız bir süre sonra...

Ya da;

Asla hiç gerçek olmamış gibi.. sanki hiç yaşamamış.. Ve.. var olmamış bir masal kahramanıymış gibi,

Hatırlarız..

Sevgi'Yle..

 
Toplam blog
: 319
: 1390
Kayıt tarihi
: 29.10.06
 
 

"Ben; hiç yalnız kalmadım... Kalabalık bi ailede yere atılan yataklarda Yan yana, baş başa, el el..