Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '22

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Bir Şey Söylesem..

Bir şey söyleyeceğim..

Sakın, size kötülük yapmak isteyen veya kötülük yapan insanlarla uğraşmayınız. Eğer uğraşmaya ve intikam almaya çalışırsanız onun gibi olur, kısır-döngü içerisinde kendi ekseniniz etrafında döner durur asla gelişemezsiniz ve hedeflerinize ulaşamazsınız.

Elbette yapılmış olan kötülükleri unutmayacaksınız, yaşanılan olaylar yaşamınıza eşlik edecek ve doğru bildiklerinizden ödün vermeyerek zaman içerisinde size ne kadar zenginlik kattığını hissedecek ve görme şansına sahip olacağınızı söylemek isterim. 

Kötülük yapmaya çalışan veya yapan kişi sizinle devamlı uğraşmaya kötülük yapmak isteyeceğini de kulakardı etmemeli ve unutmamalısınız.

Kötülüğe karşı kötülük yapmama olgunluğunuz kendinizi daha iyi tanıma ve tüm dünyadaki canlı-cansız varlıkları daha çok sevmeye ve kucaklamaya yelken açacağınız muhakkaktır. Zaten insan olmak da budur.

Bazılarına göre insan olmak daha çok kazanmak daha çok varlık sahibi olmak için başkalarının duygularından yararlanarak her türlü entrika ve zorbalıklarla haksız kazanç elde etmeye çalışırlar. Hatta elde ederler!

Ama siz, o ve onlar gibi olmamak adına suskunluğunuzu bozmadan sabırla başarılarınıza başarı katarak yaşamınıza devam eder ve günü-zamanı geldiğinde hesap kitap moduna sokarsınız geçenleri.

Unutmayınız, zorbalar haksız kazançlarını zaman içerisinde eritmeye ve toplumda kariyerlerini kendi gayretleriyle yerlerde süründürmeye çalışırken, sizin başarılarınızın toplamını ister bölünuz çarpınız çıkarınız toplayınız, zorbaları bu konuda katladığınızı görürsünüz.

Siz siz olun, doğru bildiğiniz ve inandığınız hedeflerinizden asla vazgeçmeyiniz.

Yalan söyleyenleri, entrika uygulamaya çalışanları ve palavra sıkanları kendi hallerine bırakınız, onlar kendi kendilerine eritecek sağlıkları bozulacak çunkü kendi işleriyle uğramaları gerekirken başarılı insanların başarılarını kıskanarak onlarla uğraşmayı yeğledikleri için işlerini sekteye uğratırlar hem de vucüt anatomilerini ters-yüz ederler.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..