Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '16

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bir zamanlar herkesin cebinde tarak vardı; noldu şimdi insanlar saçını taramıyor mu?

Bir zamanlar herkesin cebinde tarak vardı; noldu şimdi insanlar saçını taramıyor mu?
 

İlginç gerçekten, ben kimsenin cebinde tarak görmüyorum.”Evde tarar” Saç bu, rüzgâr, iki dakkada bozulur. Eskiden herkesin cebinde tarak vardı; hatta ayna. Tamam, alışkanlıklar değişti ama saç tarama ihtiyacı ortadan kalkmadı ki.

“İnsanlar saç taramıyor. Çoğunun taranacak saçı da yok zaten. Hem taramak gerekmiyor. Ayrıca saçlar dökülüyormuş” İnsanların saçları pek dağınık değil, taramadan nasıl oluyor bu. Bence kadınlar da fazla saç taramıyorlar.

Ortalıkta tarak marak da yok. Sanırım kuaför. Ama yani her gün mü kuaföre gidiyorlar. Kuaför taradığı saçları dört yüz dört ile yapıştırıyor mu böyle bir hafta on gün bozulmadan geziyorlar.

Eskiden güzellik saçtı. Özellikle erkekler, briyantinle dana yalamış gibi. Ceplerinden bir de yuvarlak ayna çıkarırlardı. Yani bunların modası geçtiyse yeni moda ne. Dağılan saçlarını elleriyle mi düzeltiyorlar. Ya da bırak dağınık kalsın mı diyorlar.

Biz tarak niye yok demiyoruz, yerini ne aldı diyoruz. Kuaförden başka çıkmıyor, çünkü insanların evlerinde de tarak yok. Erkekler saçını taramıyor.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..