Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '08

 
Kategori
Haber
 

Bireysel silahlanmaya HAYIR!

Bireysel silahlanmaya HAYIR!
 

MKEK'den kredi kartı ile silah satış kampanyası

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) taksitle tabanca satışları ile ilgili olarak yeni bir özel silah satış kampanyası başlattı.

Tabanca stoklarını eritmeyi amaçlayan MKEK Genel Müdürlüğü, Kırıkkale’de üretimini yaptığı 12 ayrı cins ve özelliklerde tabancayı kampanya kapsamına aldı. Listede yer alan silahların satışında kredi kartına 10 aya kadar eşit ödemelere taksitlendirme yapılabilecek.

MKEK’nin kampanya duyurusunda anlaşmalı bankalar Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası ve Oyakbank olarak açıklandı. Kredi kartı ile yapılacak taksitlendirmeler söz konusu bankaların dışında diğer bankalarla da görüşmelerin sürdürüldüğü ifade edildi.

EN DÜŞÜK TABANCA FİYATI 545 YTL
Sınırlı sayıda ve kampanya listesinde yer alan tabancalar için geçerli olacak özel kampanyada en düşük silah 545 YTL ile Fatih-13 modeli olurken, en yüksek silah ise 1.801 YTL ile 9 mm. altın işlemeli kırıkkale silahlar oldu. (Kaynak:Milliyet)

Bu ne şimdi? Zevk için havaya ateş eden magandaların yaşadığı, hırsızlığın arsızlığın dizboyu olduğu güzel ülkemde tek eksiğimiz silahmış gibi cebinde parası olan herkesin silah alması utanç verici. Unutmamak gerekir ki birçok evde insanlar yiyecek ekmek bulamıyor... Bunun doğuracağı sonuçları göz önünde bulundurmakta fayda var... İnsanlar bariz bir şekilde suça teşvik ediliyor. Amaç insanları birbirine kırdırmak mı?

Bireysel silahlanmaya HAYIR! diye kendimizi paralarken üstelik de ruhsatsız satışa çıkan bu silahlarla nereye varılmak isteniyor anlamak zor... Kredi kartlarına taksitlendirme yaparak silahların satışa çıkarılmasıyla halk adeta silahlanmaya özendiriliyor.

Silahla ölen yaralanan sakat kalan masum insanlar yetmiyormuş gibi artık sokaklarda hergün keklik avlar gibi insanlar birbirine ateş edecek ve bu kime yarar sağlayacak?

Bu konuda devlet ne yapacak nasıl bir çözüm getirecek...

Bireysel silahlanmaya HAYIR!

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..