Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bitkisel ürünler satan bir işletmem var. 1994 yılından beri bu sektörde  bulunmaktayım.

Satışın yanında uluslar arası bitkisel kozmetik ürün ticareti yapmaktayım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bitkisel ürünlere dikkat!

Sayın hocam yazdıklarınızın bazılarına katılmakla beraber müsade ederseniz birkaç şey söylemek isterim. Birincisi biber hapı örneği, biber hapı bir marka değildir aynı Reductil gibi birçok zayıflama hapının içeriğinde bulunan Extrat tır içeriğini tam olarak bilmeden yada incelemeden tüm ürünleri karalamanızı kabul etmiyorum. ikincisi Paracelsus dediğiniz kişi 1400 lü yıllarda yaşamış kilise tıpçısıdır keşke İbn-i Sinayı örnek alsaydınız kendinize. üçüncüsü ise Attar, Tüccar diye küçümsediğiniz kişileride o kadar hafife almayın sizin yaşınız kadar bu işi yapanlar var bu sektörde, sizin kitaplarda bile görmediğiniz sadece adını duyduğunuz bitkileri yıllardır kullanırlar. Malesef bazı ilaç baronlarının uydurmuş olduğu modern tıp, Alternatif tıp yalanı çok söylenir oldu bu ülkede, acaba hangisi alternatif buda düşünülür. İsterdimki bir uzman bir farmakolog yada kimyagerinde büyük bir ilaç firmasının ürettiği örn: Calpol gibi bir ilaçtan ölen çocuklardan bahsetsin!

14 Eylül 2010 00:52
Zayıflatan çaylarla ilgili çarpıcı gerçekler

Sayın diyetisyen arkadaşım sizin mesleğinize saygı duyuyorum,ama lütfen kendi mesleğinizi yada bilginizi yüceltirken başka sektörlere zarar vermeyin bende 11 yıldır aktarlık yapıyorum şimdiye kadar hiçbir müşterime diyetisyene gitme demedim. bu arada herzayıflama çayında sinameki yoktur.Diyetisyen ve doktorların daha düne kadar yazdığı zenikal isimli ilaç yasaklandı bence kekik yerine bunları araştırıp yazın.kulaktan dolma bilgiler yada okuduklarınızla insanları yönlendirmeyin ayrıca şu an satılan bitki çaylarını tarım bakanlığı denetliyor bilginize.

03 Haziran 2008 02:02
Kürt meselesine bir de bu açıdan bakalım...

Bizde millet olarak bu acıma,bu duygusallık oldukça emin olun başımıza daha çok gelecek var..Emin olun bugün türkiyenin kaymağınıda kürtler yiyor.Zengin olana kadar herşey mübah sonra köylerinin yolunu bile hatırlamazlar,bir çeşmeyi bile yaptırmazlar, istanbulu zaten ticaret olarak zaptetmişler aynı bir virüs gibi yayılıp yok ediyorlar,sonrada acitasyon falan uyanın artık kardeşim gelmeyin dolduruşa, zaten böyle giderse 20 yıl sonra biz azınlık olucaz onlardan merhamet beklicez. KANSER PARMAKTA' İKEN PARMAĞI KESMELİSİN YOKSA BÜTÜN VÜCUDUNA YAYILIR....

22 Ekim 2007 01:49
 
Toplam blog
: 40
: 8352
Kayıt tarihi
: 24.06.07