Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '07

 
Kategori
Güncel
 

Biz de sizi istemiyoruz!!!

Biz de sizi istemiyoruz!!!
 

Sayın Erdoğan'ın çizmiş olduğu profil baskıcı despot başkanlık sistemidir. Sanki elinden gelse kendi fikrinden olmayanı sürgüne gönderecek. Bu şahsın eleştirilmeye gelmediği açık seçik ortadadır. Nasıl yani ya senin cumhurbaşkanın değilse git başka ülkeye nasıl der bir başbakan. Seçimlere sebep olan ve devletin kasasından onca para çıkmasına sebep olan seçimlerin akşamında uzlaşmacı olacağım dedi. Her kesimin lideriyle konuşacağım ortak bir Cumhurbaşkanı çıkaracağım dedi. Duyuyormusunuz sayın Erdoğan... Siz unuttunuz galiba bu söylediklerinizi. Şimdi çıkmış aday gösterdiğiniz şahsı desteklemeyenlere gitsin diyorsunuz. Bu ülke sizin değil kusura bakmayın. Bu ülkenin insanları korkak araplara benzemezler. Yeri ve zamanı geldiğinde kime nasıl ders vereceğini çok iyi bilir. unutmayın ki 2002 seçimlerinde sizi seçen zihniyet birilerinin başına nasıl balyoz vurduysa size de aynısını yapabilir. Böbürlenme padişahım senden büyük Allah var.
Ortalıkda bir demokratik cumhurbaşkanı seçimi yapılıyor söylentileri almış başını gidiyor. Bırakın Allah aşkına canım ya.... Nerde demokratik seçim oluyor. Parti bir aday çıkarmış. Üstüne üstlük Parti başkanı yani şuan ki başbakan vekillerini kapalı olarak tehdit eder gibi" adayımıza tam destek istiyorum. Fire istemiyorum" diyor.
Bunun neresi demokratik Allah aşkına... Resmen tehditkar bir tutum.
Kusura bakmayın ama şuan Akp çatısı altında bulunan vekiller tam bir baskı altındadırlar. Yani başkanları olur derse olur olmaz derse olmaz. Bir yerde padişahlık süre gidiyor.
Başbakan Erdoğan Bekir Coşkun'a o Kasımpalı tavrıyla "ya sev yada terket "diyor. Bunun demokrasiyle ne alakası var. Kimse açık seçik fikrini söyleyemeyecek mi? Adam sevmiyor ne yapacaksın. Sevmeyenleri gönderecekmisin ülkeden. Bu zihniyetdekiler unutmasınlar ki bu ülkede sadece kendileri yaşamıyorlar. Bir zamanlar kendilerinin de istemediği Cumhurbaşkanları vardı bu ülkede kimse kovdu mu sizi başka diyarlara. Burası T.C. ve Atatürk'ün düşmanlardan kurtardığı bağımsızlık kazandırdığı bir ülkedir. Bu ülkede kaç millet yaşıyor farkında değiller galiba. Bende burdan Başbakan Erdoğan'a bir şey önereyim bari.... Başbakanın dediği gibi demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Herkes fikrini söyleyebilir değil mi?
Bence Akp başkanının ve vekillerinin gitmesi gereken yer Arabistan'dır.

Uyan Türk milleti.... Sayın Atatürkçü, Laik, Demokratik Türk Milleti, Geçici vaadlere kanmayın. Ey ülkemizde ki milyonlarca Bekir Coşkun'lar, sahip çıkın Türkiye Cumhuriyeti'ne. Bu ülke hepimizin. Ülkemizi çekilmek istenen kaostan ancak yine bu ülkenin demokratik insanları siz kurtarabilirsiniz! Tepkinizi açıkça ortaya koyun....
Saygılarımla...

 
Toplam blog
: 30
: 659
Kayıt tarihi
: 20.06.07
 
 

1978 yılında doğdum. 1994 yılından bu güne istanbulda yaşıyorum. İş ve ünüversite hayatım birlikt..