Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '11

 
Kategori
Blog
 

Blog Yazarları Toplantısının gündemine dair öneriler

Blog Yazarları Toplantısının gündemine dair öneriler
 

Milliyet Blog yazarları, uzun bir aranın ardından bir araya geliyor. Blog yazarımız Yılmaz Çetingöz'ün organize ettiği toplantı; 5 Mart 2011 Cumartesi günü, Beşiktaş Öğretmenevi'nde gerçekleştirilecek. 

Sayın Çetingöz'ün, biz Milliyet Blog yazarlarını yeniden dostane bir çatı altında bir araya getirmeyi düşündüğü toplantı, daha önce düzenlenen blog yazarları toplantılarından çok daha farklı bir özelliğe sahip görünüyor. Milliyet Blog'un kuruluşundan bu yana, üyeler düzeyinde ilk kez teması olan bir toplantı düzenleniyor. 

Toplantının bu özelliğinden yola çıkarak, ben de bu yazımda toplantının ana temasıyla ilgili olarak bazı önerilerde bulunacağım: 

Önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek olan toplantıya, ilk önce blog kavramının tanımından yola çıkarak, Türkiye'nin önde gelen gazetelerinden biri olan Milliyet'in, zaman içinde bir blog sitesi oluşturmada hedeflediği düşünce ve stratejileri ve 5 yıllık süre zarfında Milliyet Blog'da oluşan üye profilinin, Milliyet Gazetesi'ni bu hedefine ne derece yaklaştırdığını ele alıp, tartışabiliriz. Ve toplantıda aramızda bulunan her bir üyeden, Milliyet Blog'a üye olma maceralarını dinleyip, blog yazmaya nasıl karar verdiklerini öğrenebiliriz. 

Toplantının belli bir bölümünden itibaren de blog yazarları, seçtikleri bir yazılarını türü ne olursa olsun, bir kez de kendi seslerinden diğer blogdaşlarıyla paylaşırlar. 

Nasıl toplantı planı ama? Güzel değil mi? Yılmaz Bey'in tasarladığı toplantı gündemi belki tam olarak böyle olmasa da, en azından önerdiğim detaylar, toplantının ilerleyen dakikaları için O'nda yeni fikirlere ışık tutabilir. 

Milliyet Blog tarihinde bir ilk olacak bu toplantının, katılan bütün yazarlara her yönüyle verim sağlayacağını ümit ediyor, hatta düşünüyorum. 

Görüşmek üzere. 

 
Toplam blog
: 266
: 1321
Kayıt tarihi
: 22.06.06
 
 

1982 yılında İstanbul'da doğdum. Açık Öğretim Fakültesi İşletme Lisans eğitimimi 2005 yılında tam..