Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '14

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Borç transferi nedir?

Borç transferi nedir?
 

Borç transferi borçlarınızı tek bir banka altında birleştirmeniz anlamına gelir. Pek çoğumuz çeşitli ihtiyaçlarımızı karşılamak üzere, farklı zamanlarda farklı bankalardan ihtiyaç kredisi çekebiliyoruz. Bir süre sonra böyle parça parça ödemesi de takip etmesi de oldukça zor bir hal alıyor. Aynı şey kredi kartları için de geçerli. Farklı avantajlarından yararlanmak için aldığımız kredi kartları 1’ken 10’ları buluyor ve borçları ödenmez hale geliyor.

Borçlarınızı tek elde biriktirerek ödemek istiyorsanız bankaların borç transferi kredisi uygulamalarından faydalanabilirsiniz. Bankalar borç transferi konusunda farklı tutum içinde olabiliyorlar. Öncelikle bilmelisiniz ki her banka borç transferi yapmıyor. Yapan bankalar da sizin aldığınız krediyi gerçekten borçlarınızı ödemekte kullanıp kullanmayacağınızdan emin olmak istiyor. Bu yüzden başvuru için bankaya gittiğinizde ikna edici olmalı ve güvenilir bir profil çizmelisiniz.

Borç transferi başvurusu için bankaya gittiğinizde yanınızda düzenli gelirinizi belgeleyen bir evrak olmalıdır. Sizinle aynı evde yaşayan kişilerin gelir belgeleri ve tapu gibi belgeler de sizin için faydalı olacaktır.

Bankalardan kredi çekebilme miktarınız aylık toplam taksit tutarlarınızın belgelenebilir gelirinizin %50’sini geçmeyecek kadar olmalıdır. Eğer hala kredi çekebiliyorsanız kendiniz de tek bir kredi çekerek diğer borçlarınızı kapatabilir ve tek kredi üstünden borçlarınızı ödemeye devam edebilirsiniz. Hangisi.net, Hangikredi.com gibi kredi sorgulaması yapabileceğiniz sitelerden bu konuda destek alabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 7
: 861
Kayıt tarihi
: 06.05.14
 
 

Edebiyata, sinemaya, tarihe ve geziye ilgim var, yazı yazmayı seviyorum. ..