Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '21

 
Kategori
Hukuk
 

Boşanma Davaları

Evlilik iki insanın hayatını birleştirmesidir. İki insan birlikte yaşamaya başlaması ile bazı sorunlarda meydana gelmektedir. Evlilik ne kadar doğal bir olay ise boşanmada o kadar doğal bir olaydır. Evlilikte meydana gelen küçük olaylar bile zaman geçtikçe büyüyebilmekte ve evliliğin bitmesine neden olabilmektedir. Boşanma süreci çiftler için zor ve yıpratıcı bir süreç olabilmektedir. Boşanma süreci hem adli hem de ailevi olarak zorlayıcı geçmektedir.

 

 Boşanma sürecinde Ceren Sümer hukuk bürosu olarak adli süreçte tüm yapılması gerekenleri sizler adına takip etmekte ve sizler için en iyi sonucu almaktayız. Boşanma davaları 2 şekilde olmaktadır.

 

 1-Çekişmeli Boşanma Davası

 

 Çiftlerden birinin boşanmayı kabul etmemesi ya da boşanma sırasında mal paylaşımı ve velayet gibi konularda anlaşma yapılmaması durumunda boşanma davası çekişmeli olarak görülmektedir. Adana boşanma avukatı olarak çekişmeli boşanma davası işlemlerinde tüm işlemlerinizi sizin adınıza takip etmekteyiz.

 

 2-Anlaşmalı Boşanma Davası

 

Anlaşmalı boşanma davasında çiftler her konuda anlaşmaya varmaktadırlar. Anlaşmalı boşanma davasında süreç çekişmeli boşanmaya göre daha kolay yürümektedir. Anlaşmalı boşanma davasında mahkeme daha kısa sürede sonuçlanmaktadır. Ceren Sümer hukuk bürosu olarak anlaşmalı boşanma davalarında dava açılması öncesinde anlaşma dilekçesi ve şartlarının belirlenmesi süreçlerini size en iyi sonucu almak için takip etmekteyiz.

 

 Boşanma davalarında ücret dava çeşidine göre değişiklik göstermektedir. Hukuk büromuz en uygun fiyat ile davanızın sonuçlanması için sizlerin yanında yer almaktadır.

 

Adana Boşanma Avukatı Ceren Sümer Cilli

 
Toplam blog
: 9
: 80
Kayıt tarihi
: 10.12.20
 
 

Avukat Ceren Sümer Cilli 1989 Yılı Mersin , Tarsus doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Adana'..