Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '10

 
Kategori
Güncel
 

Böylesi ne duyuldu, ne de görüldü...

Böylesi ne duyuldu, ne de görüldü...
 

Yer Kayseri Melikgazi'nin Hunat Mahallesi. Gün kadınların günü. Hamamı kapatmışlar, güle oynaya, çala söyleye eğleniyorlar. Aralarına erkek sinek bile sokmuyorlar.

Rastlantı bu ya bizim inşaat ustası Musa da onarım için çatıya merdiven dayamış. Garibim Musa, çatı onarımı için bula bula kadınlar gününü bulmuş. Sanki başka günler çuvala girmiş gibi.

Dayamış merdiveni, çıkmış çatıya. Kadınlar hamamda türkü söylüyor, eğleniyor. Musa durur mu? O da kırık kiremitleri değiştirirken yanık bir türkü tutturmuş...

İşin büyük bir bölümünü halletmiş ve sıra havalandırmanın üzerindeki cam kaplı ışıklığa gelmiş.

Yorulmuş Musa. Işıklığın camlarını temizlemeden önce oturup bir cigara tellendirmiş. Hamamın çatısından dışarıya taşan sesleri dinleyerek oturmuş bir süre. Ardından camların temizliğine başlamış.

Tam bitirmek üzereyken dengesini kaybetmiş zavallı Musa. Yedi metre yükseklikteki ışıklıktan düşerek, hamamda yıkanan kadınların arasına düşmüş!

Beklemedikleri bir anda aralarına düşen adamı gören kadınlar çığlık çığlığa kaçışmışlar. Görevliler yerde kanlar içinde yatan Musa'yı görünce hemen ambulans çağırmışlar.

Zavallı Musa ağır yaralı. Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşam mücadelesi veriyor.

 
Toplam blog
: 233
: 980
Kayıt tarihi
: 07.01.10
 
 

İzmir doğumluyum. Ege Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu mezunuyum. Kısa denilebilecek bir sür..