Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '07

 
Kategori
Astroloji
 

Bu ay sizi neler bekliyor?

Bu ay sizi neler bekliyor?
 


Astrolojide bulunan on iki burç, iş hayatınızdan, özel yaşamınıza; karakterinizden, sevdiğiniz, nefret ettiğiniz her türlü şeyde etkisini gösteren yıldızlar kümesi içindedir. Her ay değişen konumları, o ay hayatımızın akışının nasıl olabileceğini ve nelerle karşılaşabileceğiniz konusunda ipuçları taşır.

İşte karşınızda, 2007 Ekim ayı burç yorumları:

KOÇ

Evlenmeyi mi düşünüyorsunuz? Bu ay çok sayıda Koç’un yüzük takmasına ve evlilik sözü vermesine sebep olacak.
Nişanlanın, aşkınızı itiraf edin veya evlenin. Zaten evli misiniz? Partnerinizin size birlikte kutlayabileceğiniz her çeşit iyi haberle gelmesine hazırlıklı olun. İş dahil olmak üzere, herhangi tipte bir ortaklık kurmak için bu önemli bir ay olacak. Yeni bir ajans, menajer ve halkla ilişkiler uzmanı ile anlaşırsanız çok yerinde bir iş yapmış olacaksınız. Ama bunun için mutlaka ünlü biri olmanıza gerek yok. Bağımsız bir Koç olarak, alışıldık haliniz tek başına olmaktır ancak yıldızların ikili alanlarda bu kadar parladığı bir dönemde, bir takımın üyesi olmanın avantajlarını göreceksiniz. 3 Ekim’ den sonra, çok güzel seçeneklerle karşılaşmaya hazır olacaksınız. Bir kontrat ya da sözleşme imzalamaya hazırsanız, bunu beş yıldızı hak eden ve imza atmak için yılın en iyi günlerinden biri olan 5 Ekim’de yapın.
Dikkat edilmesi gereken başka bir tarih ise, herhangi bir işbirliğini kesinleştirmek için yılın en şanslı günü olan 22 Ekim’dir. Bu, rüya gibi bir düğün tarihi olabilir. Yalnızsanız, bu tarihte mutlaka dışarıya çıkın! 17 Ekim’den sonra daha da fazla değişim rüzgarı esecek. Önemli bir kararınızı açıklamaya hazır olacak ve uzun süredir dilek listenizde bulunan bir hayali,gerçekleştirmek için bir yol bulacaksınız. Ödül ne kadar büyük olursa olsun, onu elde etmek için cesurca bir plan hazırlayacaksınız.
Son zamanlarda parasal anlamda sıkılmanıza neden olan durum devam edebilir. En son satın aldığınız pahalı şeyleri tekrar gözden geçirip birini geri götürebilirsiniz. Bu ay büyük bir mağazanın verdiği kredi, size aldığınız şeyden çok daha fazla mutluluk verebilir. Yine de ekonomi yapma konusunda aşırıya kaçmaya gerek yok, çok yakında rahatlamanız mümkün. Girişimcilik çabaları sizi çağırıyor ve çok yakında muazzam bir potansiyel gösterecek.

BOĞA

Boğa her şeyi olduğu gibi tutmak ister, ama eğer formunuz konusunda da bu eğilimi devam ettirirseniz tabiat ananın sahip olmanızı istediği gibi bir vücuda asla sahip olamayabilirsin. Sağlık alanınızdaki mutlu gezegenlerin varlığı, sizi sağlığınızı birinci önceliğiniz yapmaya zorlayacak. Bir spor salonuna yazılın, bisiklet veya ağırlık derslerine katılın veya bir antrenör tutun. Bu kadar olumlu etkilerle çok kısa zamanda sonuç alabilirsiniz. Çok geçmeden, o dar bluejeanin içine girebileceksiniz. Eğer zaten spor yapıyorsanız, çok yakında en iyi formunuza ulaşabilirsiniz. Hazır kendinize iyi bakmaya başlamışken rutin tıbbi testlerinizi ve diş kontrollerinizi de yaptırın.
İş yerinizde çalıştığınız bölüm alt üst olabilir. İş arkadaşlarınız ayrılabilir veya bölüm değiştirebilir ki, bu da sizi oluşan boşlukları doldurmak zorunda bırakacaktır. Patronunuz işler ters gittiğinde kollarınızı sıvayıp çalışma azminizden etkilenecek ve bu geçiş döneminde işlerin yürümesini sağladığınız için, sizi ödüllendirecektir. Kendi işinizin mi sahibisiniz? İyi ürün veya hizmetlerinizi talep edenler nedeniyle telefonunuz susmak bilmeyecek. İster evlenmek, ister bir iş ortağı/temsilci/menajer almak istiyor olun, bu durum yıllardır yakaladığınız en iyi fırsat olacak. Gelecek ay, bunun doğru olduğunu gösteren ilk işaretleri göreceksiniz!

İKİZLER

Sırrınız nedir? Bu ay o kadar çok hayranınız olacak ki, çılgın bir durum oluşacak! Şu andaki karizmanızı şişeleyebilseniz milyoner olurdunuz! Gezegenlerin desteği ile olaylar gelişecek. Bu parlak dönemden, mümkün olduğunca yararlanmaya bakın! Bu, bilgisayar ekranı arkasında gizleneceğiniz bir ay değil, onun için en çarpıcı giysilerinizi giyin ve kendinizi dışarı atın. Bekar ya da evli, çok yakında herkesin size bayıldığını ve pohpohlandığınızı göreceksiniz. Evli misiniz? Çocuk sahibi olma konuları gündeme gelebilir. Eğer çocuğunuz varsa, onun büyük ve önemli bir adım atmasına yardımcı olacaksınız. 17 Ekim’den sonra bir arkadaşınızın size söyleyeceklerini dikkatle dinleyin. Arkadaşınızın, gözardı etmemeniz gereken çok iyi bir fikri var. Bu fikir sanki sadece sizin için üretilmiş. O kadar özel bir fikir ki, belki birlikte iş yapmaya bile karar verebilirsiniz. Acele etmeyin ve fikri iyice tartın. Bir başka yakın arkadaşınız dönmemek üzere şehirden taşınacağını açıklayacak. Bunu duyunca bir anda özlem ve üzüntü duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızı şatafatlı bir veda partisi düzenlemek için bir araya getirin, bu proje üzerinde çalışmak, arkadaşınızın gideceği fikrine kendinizi alıştırana kadar sizi oyalayacak ve neşelendirecektir. Bu veda partisi için en uygun günler 15 veya 22 Ekim. Unutmayın, arkadaşınıza e-posta ve telefonla her zaman ulaşabilirsiniz.
25 Ekim' den sonra, sağlıklı yaşama merhaba, kötü alışkanlıklara elveda! Zararlı hamurişleri ve kahveyi bir kenara iterek daha yararlı yiyecekler ve yeşil çaya döneceksiniz. Spor eğitmeninizden size, İkizler’in en gergin noktaları olan omuzlar, eller ve bileklerinizdeki gerginliği giderecek hareketler önermesini isteyin. Jüpiter ayrıca işteki görev ve projelerinizden de daha fazla zevk almanızı sağlayacak. Bu gidiş sizin terfi edeceğiniz anlamına gelmede de, işin güzel yanı yaptığınızdan çok daha fazla zevk alacaksınız! Yaptığınız işin kalitesi de artacak ve sizi ileride başarıya götürecek! İkizler, bu sizin ayınız olacak!

YENGEÇ

Bir Yengeç olarak, Zodyak’ın rahat bir ev yaratmakta en başarılı burcu olma unvanına sahipsinizdir. Ama bu ay kendinizi bile aşacaksınız. Ev ve aileyi yöneten evinizdeki dört gezegenin varlığıyla vaktinizi elinizde kartelalar, çekiçler, çek defteri, telefon numaraları ile dolaşarak, iş programı yaparak, teslim tarihlerini belirleyerek ve avans ödeyerek geçireceksiniz. Hedefiniz ister büyük (ev satın almak), ister küçük (yeni düzenlemeler yapmak veya yeni yastıklar bulmak) olsun, her ne yaparsanız yapın sonuçta moralinizin daha iyi ve sizin de daha huzurlu olacağınıza şüphe yok. Öyle kolay fikir üretecek ve o kadar çok uygulanabilir seçenek bulacaksınız ki, tek sorununuz hangisini gerçekleştireceğinizi seçmek olacak. Kabul edelim ki, hem işte, hem de evde meydana gelecek çok sayıda değişikliğe uyum sağlamak zorunda kalacağınız için ay boyunca gergin olacaksınız. Hepsinin birden size çok geldiğini hissederseniz projelerinizi küçük, uygulanabilir adımlara bölün ve aşırı derecede yorulmayın. Planınız tamamlandığında sağladığınız başarıyla gurur duyacaksınız.
Ayın ortalarına doğru, işinizde yüksek mevkide biri veya bir müşteri ayrıldığını açıklayarak herkesi telaşa verecek.
Büyük kariyer planınızı yırtıp atıp, yeni baştan yapmanız gerektiğini göreceksiniz ama sadece kısa dönemli olarak.
Bu ani değişiklikten fayda sağlamanın bir yolunu bulabilirsiniz. Bunun için korkularınızı kontrol altına almalı ve sakin kalmalısınız. Kendi işinizi kurmak istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı Ayın sonlarına doğru aşk hayatınızı hem canlanacak hem de çok hızlanacak. İster evli, ister bekâr olun bu etki size fayda sağlayacak. İşin doğrusu nihayet hak ettiğiniz ilgiyi göreceksiniz. Süslenin ve kendinizi yumuşakça müziğin ritmine bırakın. Önümüzdeki zaman boyunca en çekici burcu olmanın tadını çıkarın!

ASLAN

Bu ay alacağınız en büyük ödül, anlayışınızın genişlemesi olacak. Yeni bakış açısıyla ve uzun zamandır sürmekte olan bir sorununuzu çözmek için gereken davranış değişikliğini gerçekleştirmenize yardımcı olacak. Gökyüzünden gelen en ufak sinyallerle bile, içinde bulunduğunuz konumu birdenbire yeni bir şekilde değerlendirebilecek ve böylece hızla bir çözüm bulabileceksiniz. Yaşamda “Evreka!” dedirten deneyimlerden hoşlanmaz mısınız? Şanslısınız, çünkü siz de bu tarz bir deneyim yaşayacaksınız. Bu ay size seyahat de görünüyor, bu son zamanlarda üzerinizde hissettiğiniz stresi atmanız için büyük bir fırsat olacak. Günler daha da kısalmadan elinize haritayı alın, anahtarı kontağa takıp taze hava ve kırlara doğru arabanızı sürmeye başlayın. Bunun için 8-10 Ekim arası ideal bir zaman. Sevdiğiniz biri ile birlikte rengarenk sonbahar yapraklarının arasında şeklinde kalabileceğiniz bir yer bulun. Ya da kardeşiniz ile birlikte iyi bir şişe şarap açın, birbirinize hikayeler anlatıp eski fotoğraflara bakacağınız sıcacık bir hafta sonu planlayın. İletişim ve yolculuklar evinizde yer alan bir dizi gezegen sayesinde her iki türden deneyim yaşamanız mümkün. Elinizi cebinize sokup beğendiğiniz bir arabayı, bir bilgisayar ya da yüksek teknolojili başka bir ürünü satın alabilirsiniz. Bundan çok hoşlanacaksınız. Aynı hafta sonu, kısa bir gezi için de süper bir zaman olacak, 22 Ekim’de seyahatte olursanız konuklarını şımartmasıyla tanınan bir otelde kalacaksınız. Bu kulağa harika geliyor! Maceraperest ruhunuz ay ortasındaki ay tutulmasıyla birlikte daha önce görmediğiniz yerlere gitme isteğiyle yanıp tutuşacak. Gidemez misiniz? O halde gitmek için can attığınız ve sizi zihinsel anlamda doyuracak bir kursa katılabilirsiniz. Bir akşam öylesine bir uğradığınız bir seminer bile, bu yeni konunun keyfine vardıkça önünüzde yeni bir yol açabilir. Daha sonra aklınıza takılabilecek soruları sorabilmeniz için semineri veren kişinin kartvizitini ya da e-mail adresini almayı unutmayın. Ayın sonlarına doğru, ev ve aile sektörüyle ilgili işler ortaya çakabilir. Ev sahibi olma konusundaki planlarınızda da büyük destek göreceksiniz. Birdenbire taşınmak, evinizde tadilat ya da dekorasyon yapmak isteyebilirsiniz. Plan yapmak için yeterince zamanınız olacak çünkü bu etkiyi tam bir yıl boyunca hissedeceksiniz.

BAŞAK

Aslında hiç de materyalist olarak tanınmazsınız ancak bu ay bu konularla çok haşır neşir olacaksınız. Maaşınızda ciddi bir artış olmasını istiyorsanız Ekim’in hemen başında bu konuda harekete geçmeye hazır olun. Çıkarlarınızı koruyan şanslı Jüpiter sayesinde başarısız olmayacaksınız. Her zaman ılımlısınızdır fakat şimdi dizginleri elinize almanız gerekecek. Başarılarınızı bir liste haline getirmeye başlayın. İlk hafta patronunuzla bir toplantı ayarlayın. Size maaşınızın artışı için yeterli fon olmadığı söylendiği takdirde, daha yüksek gelirli bir iş aramaya başlayın. İş görüşmeleri için 3-5,13 ya da 18-22 Ekim günleri ideal zamanlar olacak.Ayın ortalarına doğru para konusundaki olaylar devam edeceği için parasal konularda mutluluk sinyallerini tüm ay boyunca alıyor olacaksınız. Bu kez “başkalarının parası” sizin için fayda sağlayacak. Burs ya da kredi talebinde bulunabilirsiniz. Çok çalıştığınız göz önüne alındığında planınız için gereken onayı almanız gerekir. Yatırım portföyünüzü yenileyebilir ya da bir anlaşma için görüşmeler yapabilirsiniz. Devam etmekte ya da yaklaşmakta olan yayıncılık projeleri ya da bir uluslararası projenin yeniden gözden geçirilmesi gerekebilir, bunun doğru olduğunu Ekim’in ilk günlerinde göreceksiniz. Siz doğuştan becerikli ve esneksinizdir, dolayısıyla aynı işlerin üzerinde ikinci kez düşünmekten kaçınmayacaksınız. Planlarınızı yeniden göz atın, planınız size daha iyi bir başarı şansı sunacak. Birçok Başak yayıncılık ya da iletişim ile ilgili alanlarda çalışıyor. Yeni bir ortamda kendinizi göstermeniz için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Şöhret sahibi olmanız düşündüğünüzden de kolay olacak.

TERAZİ

Hazır olun, dünyayı yerinden sarsacaksınız. Eski yolunuzda ilerlemekten duyduğunuz memnuniyetsizlikle,
alışkanlıklarınızı kıracak ve ortalığı öyle bir sarsacaksınız ki, herkes doğrulup dikkat kesilecek. Bu sizin için bu yılın,
hatta son yılların en önemli ayı olacak. En sonunda çok uzun zamandır planladığınız değişiklikleri yapabileceksiniz.
Özgüveniniz doruğa ulaşacak ve yapacaklarınızı planlarken zerre kadar korku ya da güvensizlik duymayacaksınız.
Ay başında açıkladığınız planlarınızın yanıtını alacaksınız. Genelde partnerine odaklanmış Teraziler’in istedikleri bir
öncelik olmayan özgürlük ve bağımsızlık duygusu sizin için önem kazanacak. Merak etmeyin – hayatınızı uygun
gördüğünüz yönde değiştirmek için gereken tüm desteği alacaksınız. İçinde bulunduğunuz ilişki her zaman pürüzsüz değil ama bu ay evren size bu kadar iyi bir el dağıtmışken ve istediğiniz yönde yol alırken kontrolü elinizde tuttuğunuza memnun olacaksınız. Kazanç evinizdeki gezegenlerle birlikte, sizi yeni haberler bekliyor. Eğer üstlendiğiniz fazla ve zor işlerin karşılığını alamadığınızı düşünüyorsanız, bütün bunların çok yakında düzeleceğini söyleyelim. Maaşınıza yapılacak ciddi ölçüde bir zam için gerekçelerinizi sıralamaya başlayın, yakında birileri bu listenizi görmek isteyecek.

AKREP

Uzun zamandır, durağan seyreden günleriniz bu ay değişecek. Aniden evrenin favorisi durumuna geleceksiniz ve bu pozisyonunuzu uzun bir süre koruyup, büyük avantajlar elde edeceksiniz. Yaşamınıza birçok yeni insan girecek ve bazıları geleceğinizde önemli roller üstlenecek, ama siz bunu ancak ileride, geriye dönüp baktığınızda farkedeceksiniz. Söz sahibi kişiler size yardımcı olmaya çalışacaklar, o nedenle hedeflerinizi iyi belirlemeniz gerekecek. Alacağınız sonuçlardan memnun kalacaksınız. Bu yıl elde edeceğiniz başarılar hayatınızı kökünden değiştirebilir. Tüm açılar sizden yana olunca yıldızlara ulaşmak da size düşüyor. Siz yalnızlığı seversiniz ve bu ay, yalnız kalmak size çok iyi gelecek. Özel yaşam bölgenizde bulunan gezegenler sayesinde kendinizi her aldığınız davete koşturmak zorunda hissetmeyeceksiniz.Bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırın. Şu sıralar her türlü terapi ve meditasyon çok yararlı olacaktır, o nedenle psikolojik veya fiziksel bir sorununuz varsa aradığınız yardımı bulmanın tam zamanıdır. Aynı zamanda bir yakınınız rahatsız olabilir ve sizin desteğinize ihtiyaç duyabilir. Hastanede veya evde nekahat devresini geçiren birisine ilgi göstermeniz gerekebilir. Sizin için oldukça önemli olan bu insana ayın ilk günlerinde zaman ayırmaya özen gösterin. Ayın ortalarına doğru günlük rutininizde köklü değişiklikler olabilir ve büyük ihtimalle de ofis hayatınız etkilenecek. Tamamlanması gereken bir proje olabilir ve ofisteki herkesin çok çalışması istenebilir. Vitaminlerinizi alın, zira sağlığınız fazla çalışmaktan etkilenebilir. Kendinizi aşırı zorlamayın. Eğer rahatsızlandığınızı hissederseniz hafta sonlarında mutlaka dinlenin

YAY

Pulitzer Ödülü sahibi Edna Buchanan bir defasında şöyle yazmıştı: “Arkadaşlarımız kendimiz için seçtiğimiz ailedirler.” Bu ay bu sözün ne kadar doğru olduğunu göreceksiniz. Arkadaşlarınız size kardeş kadar yakın olacak, size inanılmaz sevgi verecek ve her konuda yardımcı olmaya çalışacaklar. Tüm istedikleriniz için onlara danışmanız yeterli olacak ve arzuladığınız tüm cevapları alabileceksiniz. Çok ender olarak çevrenizde bu nitelikte bir arkadaş topluluğu görmüşsünüzdür! Her türlü yeni arkadaşlıklara açık görünüyorsunuz. Eğer hoşunuza giden yeni biriyle tanışırsanız, onu yemeğe veya içkiye davet edin. İster iş amaçlı olsun, ister özel, grup toplantıları da kişisel gelişiminiz açısından çok başarılı geçecek. Bu tür toplantılar için alacağınız davetlere gitmeye çalışın. Çevrenizdekilerle yoğun bir iletişim içinde olarak, onlardan alacağınız fikirler sayesinde yepyeni bir yönünüz ortaya çıkmaya başlayacak. Bu arada hayır işleriyle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenizde bulunan kalabalığı kullanarak bu konuda başarı sağlayabilir ve talihsiz bir grup insana yardımcı olarak iyilikte bulunabilirsiniz. Ayın ilk yarısı arkadaşlık ve platonik ilişkilerle yoğun olsa da, ikinci yarısı aşk ve romantik ilişkilerle dolu olacak. Bekar mısınız? Yeni biriyle tanışmaya ya da şu anda içinde bulunduğunuz ilişkiyi yeni bir boyuta taşımaya hazır olun! Ayrılmayı düşündüğünüz ya da ayrılmış olduğunuz sevgilinizle yeniden birlikte olmayı düşünebilirsiniz. Evliyseniz çocuk yapma konusunda kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK

Bütün burçlar arasında Oğlak en hırslı burç olarak bilinir. Diğerlerinin pes etmesinden çok sonra bile inatçı keçi taşlı yollara aldırmaksızın en yüksek dağa tırmanmaya devam eder. Emin adımlarınız sayesinde en tehlikeli arazileri geçebilir, kimsenin cesaret edemediği yolları aşabilirsiniz. Şimdi ün ve onur evinizde birçok gezegenin bulunması sayesinde ekim ayı uzun süredir beklediğiniz terfiiyi ya da pırıltılı bir yeni iş teklifini size getirebilir. Oldukça sıkı ve çok çalıştınız şimdi zafer zamanı. Hiçbir şey doğrudan olmaz, şirketinizdeki önemli bir üst düzey yöneticinizin ayrılmak üzere olabilir. Şimdi güneşin altında ısınma sırası sizde, onun için bu durumu hedefinizin önünde bir engel olarak değil de, ona giden virajlı bir yol olarak görün. Ayın sonuna doğru şaşırtıcı derecede cömert bir maaş alabilirsiniz. Yeni işiniz nedeniyle taşınabilirsiniz. Ya da yine yeni işinizin sonucu olarak yaşam koşullarınızı iyileştirmek isteyebilirsiniz. Her iki durumda da ayın ortaları, civarında evinizle ilgili bir karara varacaksınız. Arkadaşlık, ümitler ve dilekler eviniz çok yoğun. Sonunda uzun zamandır düşlediğiniz şansa sahip olabileceksiniz. Bu arada arkadaşlarınız da, planınızın yolunda gitmesi için dünya görüşünüzü genişleterek, ipuçları vererek ve size birilerini tanıştırarak yardımcı olacak. Sosyal yaşamınız da canlanacak. Ayın sonunda, iyi şeylerin çok çalışan ve sabırlı olanların başına geldiğini anlayacaksınız. Bu harika gelişmeleri sizden daha fazla hak eden yoktur.

KOVA

Vizyonunuz ve istikrarınızla birçok kişiyi etkilediniz. Geçmiş birkaç yıla baktığınızda çok fazla detaylara girdiğinizden tüm resmi tam göremediğinizi fark etmiş olabilirsiniz. Şimdi bakış açınız daha fazla genişleyecek ve ilerleyecek. Dokuzuncu evinizde oluşacak güneş tutulması size daha panoramik bir manzara sağlayacak. Böylece uzak bir noktaya doğru uluslararası bir seyahat yapabilirsiniz. Bavulunuzu hazırlayın çünkü bu olasılık aniden karşınıza çıkabilir ve hazırlanmaya hiç vaktiniz olmadan seyahate çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sık sık karşılaşamayacağınız güzel bir fırsat, veya belki de fırsatlar serisi çıkartabilir. Eğer siz gidemiyorsanız, o zaman gelecek ziyaretçilere ev sahipliği yapıyor olabilirsiniz. Yabancı bir ülkeye ait bu kişilerle yapacağınız işin sonucu yine çok başarılı olacak. Bu süre içinde bir iş arkadaşınız veya bir yakınınızın size çok yardımı dokunabilir. Gezegenlerin sizin yararınıza çalışmasıyla, çok önemli ve ani bir gelişme yakalayabilirsiniz, özellikle Ekim' in ilk yarısında. Ay ortasında, özel bir anlaşma veya evrak imzalamak zorunda kalabilirsiniz. Bunu iyice gözden geçirin, bazı maddelerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Anlaşmayı yaptığınız kişi buna karşı çıkmayacak, onun için yapılmasını istediğiniz değişiklikleri çekinmeden teklif edin. Son yıllarda, çok iş yüklendiniz ve az yardım aldınız. Artık bu çabalarınızın sonunda terfi etmeyi fazlasıyla hakkettiniz. Bu terfi gelecek ay kadar yakın bir zamanda gerçekleşebilir. Para konusunda ise, şans özellikle Ekim sonlarında yüzünüze gülüyor.

BALIK

Zodyak’ın hayal gücü en geniş ve en sanatkar ruhlu burçlarından biri olarak elinizdeki işin mükemmel olmasına
odaklanırsınız. Verici yaklaşımınız bazılarının sizden faydalanmasına neden oldu. Maddi durumunuzdaki sıkışıklık sizi endişelendirmiş olabilir ama yüklü miktarda para kazanmak üzeresiniz. Bu para geldiğinde mucize gibi görünecek. Ayın ikinci yarısında da, parayla ilgili olumlu haberler devam edecek. Bu noktada bir gelir kaynağının kuruduğunu ve yepyeni bir kaynak bulduğunuzu görebilirsiniz. Eğer bu ikisinin zamanlaması örtüşmezse endişelenmeyin. Bazen bu haberlerin iletilmesi birkaç hafta, hatta birkaç ay sürebilir. Ama en sonunda bu kozmik olayların neticesinde daha zengin olacaksınız. Bu ay o kadar çok sürpriz var ki, bunların hepsinin detaylarını takip etmekte zorlanabilirsiniz. Şans ve mutluluk gezegeni, dünya görüşünüzü genişletecek. Fikirlerin toplanması (yüksek eğitim ve yabancı ülke seyahatleri) ve dağıtılması (öğretim ve medyada görev almak) hayatınızda daha büyük bir rol oynamaya başlayacak. Kendinize yeni bir hedef seçin ve bunu gerçekleştirmek için her aşamanın planını yapın.

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..