Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '06

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Bu mektubu okumak paralıdır !!!

Bu mektubu okumak paralıdır !!!
 

Sevgili Ferdi,

Duyduk ki yaşamak için çetin bir savaşa atılmışsın, karşında bela mı bela bir hastalık. 22 yaşındaymışsın, tam da uğruna gözümü kırpmadan canımı vereceğim tek insanın, kardeşimin yaşında. O yüzden kardeşimsin desem kabul eder misin? Ne güzel bir çocuksun sen ve de ne kadar güçlü.

Duyduk ki o küçük, güzel bedenin delik deşik olmuş iğnelerden, duyduk ki savaşın zorlaşmış, seni iyice acıtır olmuş kardeşim.

Ama ailen de sen de çok güçlüymüşsünüz. Sevdikleriniz varmış, dostlarınız etrafınızda. Güçlü olmaya devam et kardeşim, deli-kanlım; biliyorum eksik olan tek şeyiniz ameliyat paran. Para... Dünyadaki en değersiz; ama en değerli şey!

Merak etme kardeşim, yalnızca ben değil, kabul edersen tüm blog yazarları senin ablan, abin, kardeşin sayılır. Sana, gençliğine, canına sahip çıkacağız biz, bıkmadan vazgeçmeden... Yanında olacağız. Herbirimiz elimizden geldiğince para gönderdik sana, değil mi arkadaşlar? 900’e yakın sayımız, bir o kadar eşimiz dostumuz. Göndermeyenler de henüz duymadıklarından. Mesela bu mektubu en az 400 kişi okuyacak, herbiri en az 20 YTL (bir yemek parası) gönderecek sana. Tabi bu sadece bir başlangıç.

Mesela, hala senin zor durumda olduğunu duymayan varsa sana yazdığım bu mektubu görüp, bir sigara parası olsun gönderecek kardeşim.

Senin için blog arkadaşlarım çok uğraştılar, katlanarak artan bizler, uğraşmaya da hep beraber devam edeceğiz, inan bize. Elimizden geleni yapacağız.

Canım Kardeşim, mektubumu bitirirken seni güzel yanaklarından öpüyorum.

Sevgilerimle,

Ablan Pınar

Daha fazla bilgi için: http://biryardimeli.bz.tc

 
Toplam blog
: 132
: 3374
Kayıt tarihi
: 09.08.06
 
 

Odtü mezunu; edebiyat ve sinema düşkünü biriyim. AFSAD’ta fotoğraf, Sinematek’te film yapımı üzer..