Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '08

 
Kategori
Siyaset
 

Burası Teksas mı Sinop'un bir ilçesimi?

Burası Teksas mı Sinop'un bir ilçesimi?
 

Yasalar uygulanmazsa meydanlar magandalara kalır.


Sinop merkezde oturmaktayım aslen Boyabat ilçesi nüfusuna kayıtlıyım, 25.07.2008 tarihnde ilçeye gittim çok şaşırdım birde ne göreyim güzelim memleket islamcı geçinenlerin kontrolünde kuş uçurtmuyorlar.

Akşam olduğunda ilçenin yüksek tepelerinde şehrin kenarlarında arabamızı bir kenara çeker oturur arkadaş sohbetleri ederdik, şaşırmamın sebebi içkiyi yasaklamışlar bir şişe bira dahi içmek yasak gelin sinop merkeze kimse kimseyi rahatız etmez içki içiyorsun diye.

İlçede yaptığım bir araştırmada söylenilenler aynen aktarıyorum, emniyet teşkilatında zamancılar guubu mensubu polislerin olduğunu söylediler bu yüzden sık sık bu dinlenme bölgelerini denetlerlermiş çünkü bu kişiler islamcı düşünceyi taşımaktadırlar bu yüzdendirki iki kadeh içki içilmesinede tahammülleri yoktur.

Öbür taraftan yasaları uygulamaktada aciz kalmaktalar, akşam hava karardığında bahçeye masayı kurdum ailem ile çay içiyorduk bir anda 50 metre mesafeden 5-6 el silah sesi geldi hemen telefonuma sarılıp emniyetin 155 i aradım.

Karşıma çıkan polis memuruna;
Kardeş Teksas'ta mı yaşıyoruz ?

Polis memuru: Hayır

Peki bu silah sesleri nedir?

Polis memuru: Nerdesiniz
Boyabattayım

Polis memuru: Orda düğünmü var? isminiz nedir

İsmim Ömer Sümer ve Zincirlikuyu Mahalles'inde oturuyorum

Polis memuru: hemen bir ekip gönderiyorum

Diyerek telefonu kapattı ama nerde ekip gelmedi, içkiye tahammül edemeyen emniyet silah atılmasına müsade ediyor o akşam sanki savaş alanı gibiydi yani teksas gibi silahlar hiç susmadı, çıkan kör kurşunlara birileri hedef olabilirdi, hiç bir zaman ölümlerden ders alınmadı.

Silahı yasakalamak yanlıştır, silahın nerede kullanılacağını nerede kullanılmayacağını öğretmek gerekir, söz konusu bu ilçeye gönderilen polis memurlarının birçoğu sürgün olarak gönderilmektedir, bu yüzden bir başıboşluk sürüp gitmektedir.

Bu ilçeye yapılan büyük haksızlıktır 25000 nüfuslu bir ilçede başıboşluk olması her tür usülsüzlüğe yol açacaktır.

Umarım bu yazım okunurda yetkililer kulak verir sözlerime.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..