- Kategori
- Etkinlikler / Festivaller
Burdur Tüketici Ödülleri sahiplerini buldu

ÖDÜL ALANLAR TOPLU HALDE
6 dalda 23 kişi ve firmaya, Tüketici Ödülleri, tüketici bilincini geliştirmek amacıyla Burdur Tüketiciyi Koruma Derneği (BURTÜKODER) tarafından geleneksel olarak tasarlanarak uygulamaya konulan ve ilki bugün Belediye Düğün Salonunda düzenlenen törenle haksahiplerine verildi.
Vali Yardımcısı Halil Karbuz, CHP belediye Başkan Adayı ve Güçbirliği YK üyesi Şevket Aksöz, Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanı Dr. İlker Büyükyavuz, CKD ve Kardeşçe Derneği başkanları ve vatandaşların katıldığı törende Burdur Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Kemal Arslan yaptığı açış konuşmasında, bir ilke daha imza atarak ilimizde tüketici bilincinin gelişmesi amacıyla geleneksel hale getirmeyi tasarladıkları Burdur Tüketici Ödülleri Töreninin bu yıl ilkini düzenlediklerini, bu töreni her yıl gerçekleştireceklerini ve geleneksel hale getirmeye çalışacaklarını vurgulayarak amaçlarının kamuoyunda ve halkta tüketici bilincinin geliştirilmesi olduğunu belirtti.
6 DALDA 23 KİŞİYE VE FİRMAYA TÜKETİCİ ÖDÜLÜ
Burdur Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı Kemal Arslan’ın konuşmasını müteakiben, “tüketici bilincinin geliştirilmesi, evrensel tüketici haklarının, hasta haklarının toplumda tanınması, bu hakların kullanılmasının sağlanması, hak ihlalleri karşısında hastaların ve tüketicilerin kendilerini koruyacak girişimde bulunmalarının desteklenmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, hasta ve tüketici hukuku, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla”, Basın Yayın, Bilinçli Tüketici, Bilinçli Hasta, Hastaya Saygı, Tüketiciye Saygılı Firma ve Tüketici Özel Ödülü olmak üzere 6 dalda Burdur Tüketici Ödülleri verildi.
Basın Yayın dalında:
Kıvılcım Haber İnternet gazetesi sahibi Fatih Özcan
İlkadım İnternet Gazetesi sahibi Mustafa Arslan
Burdur Gazetesi Sahibi Adnan Taraşlı
Kanal D adına DHA Muhabiri Onur Özkan
Cumhuriyet Antalya Bürosu adına Cumhuriyet gazetesi Burdur Muhabiri Sergül Canıgür,
Özel Tüketici dalında:
Av. Şükran Günel
Av. Aydın Bilgen
Av. Özlem Yılmaz
Tüketici Hakları Heyeti Başkanı Aylin Sacide Çağlar
Bilinçli Hasta dalında:
Muhsin Akbaş
Metisa Demirci
Bilinçli Tüketici dalında:
Osman Dağlı
Havva Erkan
Ahmet Ali Akyol
Hastaya Saygı dalında:
Dr. Vehbi Kara
Dr. Gökcan Gürsoy
Hemşire Gülşen Büyükarslan
Hemşire Hatice İşler
Tüketiciye Saygılı Firma dalında:
Güçbirliği AŞ
Güçler Ldt. Şti.
İnce Tic.
Ege Şok