Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '10

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Bursa Dilek Özer İlköğretim Okulunda Bilim Şenliği düzenlendi

Bursa Dilek Özer İlköğretim Okulunda Bilim Şenliği düzenlendi
 

DİLEK ÖZER İLKÖĞRETİM OKULU BİLİM ŞENLİĞİ


Bursa Dilek Özer İlköğretim Okulu'nda Bilim Şenliği düzenlendi. Fen ve Teknoloji Öğretmenleri Nagihan Çakar, Şule Akkuzugil ve Zeynep Sünger' in büyük bir özveri ve emekle hazırladığı Bilim Şenliği'nin açılışını Okul Müdürü Orhan Koç yaptı. Okul Müdürü Orhan Koç'un yenilerinin de yapılacağını söylediği Bilim Şenliği'nde 19 yıllık öğretmenliğini çeşitli okullarda sürdüren Fen ve Teknoloji Öğretmeni Nagihan Çakar en az öğrencileri kadar heyecanlı ve mutlu idi.

Besin zincirinden ışığın yayılmasına, enerji üretiminden ipek böceğinin kozasına, atık maddelerin yeniden kazanılmasından dünyanın katmanlarına, elementlerden iskelet sistemine, deniz fenerine kadar pek çok proje modellenmişti. Dilek Özer öğrencileri kısıtlı laboratuvar ortamlarına, yetersiz çalışma alanlarına rağmen yıl boyunca işledikleri hemen hemen tüm konuları modellemişlerdi. Sınavlarının ağırlığına, dershanelerde geçirdikleri zamanın yoğunluğuna rağmen projelerinin tanıtımında tamamen konuya hakim olan Dilek Özer öğrencilerinin gözlerindeki gurur ve mutluluk gerçekten büyük bir övgüyü hak ediyordu.

İnsan, bu pırıl pırıl öğrencilerin kısıtlı olanaklarına rağmen çalışmalarını görünce, bir de olanakları artırılsa ve desteklenseler neler yapabilirler diye düşünmekten kendini alamıyor. Ve onları gördükçe ülkemizin geleceğinin emin ellerde ve çok güzel olduğuna bir kez daha inanıyor.

Öğrencilerini sabır ve özveri ile destekleyerek Bilim Şenliği'nin gerçekleşmesini sağlayan Nagihan Çakar, Şule Akkuzugil ve Zeynep Sünger Öğretmenlerimizi, herbiri birer pırlanta değerinde olan pırıl pırıl Dilek Özer öğrencilerimizi, Okul Müdürümüz Orhan Koç'u ve tüm emeği geçenleri yürekten kutluyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık!... Tüm başarılar sizinle olsun çocuklar! Sizinle gurur duyuyoruz!...

Yepyeni Bilim Şenliklerinde buluşmak dileğiyle!....

REZZAN SAİTOĞLU

 
Toplam blog
: 34
: 1133
Kayıt tarihi
: 18.04.10
 
 

Hayatım boyunca yazı yazmayı çok sevdim. Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü mezunuyum. Kızıma öğr..