Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '12

 
Kategori
Sinema
 

Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor

Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor
 

Animasyon komedi türünün kült serilerindendir Buz Devri.Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok büyük bir hayran kitlesine sahip.Serinin dördüncü filmi Buz Devri 4 - Kıtalar Ayrılıyor yakın zamanda ülkemizde de sinemalarda 3D seçeneğiyle birlikte gösterime girdi.

Beklediğim gibiydi yine.Bol bol güldürüyor olmasının yanında ince ince hislendiriyor da.Sevmenin, sevilmenin, sadakat ve dostluğun ne kadar önemli olduğunu vurguluyor yine bizlere.Bir nevi insan olduğumuzu hatırlatmaya çalışıyor filmdeki hayvan karakterler...

Hikayeye dahil olan yeni kahramanlar yerli yerinde.Zorlama olmamış hiçbiri.Aşk, sevgi, dostluk gibi kavramlara aile içi iletişim ve ergen sorunları da eklenmiş durumda.Kaç dakika diye bakmadım ama zaman çabucak geçti.

Dublaj ekibi yine harikaydı.Filmin Türkiye'de bu kadar çok seviliyor olmasında onların yadsınamaz bir katkısı var. Ülkemizde fenomen olmuş bir çok espri ve toplumsal olgu da çevirmenler tarafından filme çok iyi yerleştirilmiş.Son zamanlarda sık sık duyduğumuz 'Oğlum bak git', 'Nereye, daha karpuz kesecektik?', 'Enişte oturmaya mı geldik?' filme tam anlamıyla cuk diye oturtulmuş.

Düşmanınızla bile gitseniz filmden sonra birbirinize bakıp az da olsa gülümsemenize neden olabilecek kalitede bir film.Herkese keyifli seyirler.

 
Toplam blog
: 22
: 984
Kayıt tarihi
: 08.06.12
 
 

1987 Rize Hemşin doğumluyum. KTÜ - Sınıf Öğretmenliği mezunuyum. Halen Rize- Kalkandere'de Sı..