Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '14

 
Kategori
Magazin
 

Ceyda Ateş, Firuze dizisiyle oyunculuğa ara verdi, Miami'ye gidiyor!

Ceyda Ateş, Firuze dizisiyle oyunculuğa ara verdi, Miami'ye gidiyor!
 

Firuze dizisinin finalsiz yarıda kalması, Ceyda Ateş’i bir takım kararlar almasını kolaylaştırdı. Geçtiğimiz haftalarda Ceyda Ateş “Firuze” dizisinde “Suzan” karakterini canlandırmaktaydı. Hatta dizinin ekrana veda ettiğini Ceyda Ateş Twitter’ den ilk önce kendisi bildirmişti.

Ceyda Ateş’in bir yıl içinde başladığı üç dizinin yarıda kalması moralini, bozmuş olmalı ki, geleceği ile ilgili sürpriz kararlar almasına neden oldu.

Ceyda Ateş’in bu kararında sevgilisi Buğra Toplusoy’ un da etkisi oldu. HT Magazin’in haberine göre, kariyeri değil aşkı seçmiş oldu. Amerika’da inşaat şirketi kuran Toplusoy, Miami den geçtiğimiz hafta dönmüş, aralarında konuşarak bu kararı almışlar. Türkiye’deki oyunculuğuna ara verecek, Buğra Toplusoy ile birlikte Miami’ye yerleşecek, sanatını geliştirmek adına eğitimine devam edecekmiş.

Önümüzdeki şubat ayında Miami’ ye gidecek, yaşamının bundan sonraki kısmını orada devam edecekmiş. Güzel oyuncu Ceyda Ateş, oyunculuğu bırakmayacak, bilakis Eylül ayında Miami’deki Florida Atlantik Üniversitesi’nde oyunculuk üzerine eğitim almaya başlayacakmış.

Belki yıllar sonra, Ceyda Ateş’i yine Türk dizilerinde başrol oyuncusu olarak izleyebiliriz.

  

Ceyda Ateş, çocukluğundan bu yana birçok dizi ve sinema filmlerinde, konuk oyuncu, yardımcı oyuncu ve başrol oyuncusu olarak oynadı. 2011 Ocak ayında oynayan “Adını Feriha Koydum” dizisinde yardımcı oyuncu olarak, “Hande” karakterini 2 sezon canlandırdı. Kötü kadın rolünde olmasına rağmen çok iyi bir iş çıkarttı ve çok sevildi. Haziran 2012’de bu dizinin final yapmasıyla birçok oyuncu ile birlikte o da ayrıldı.

 

 Ceyda Ateş, Ağustos 2012’de Özgür Çevik ile başrolü oynadığı “Evlerden Biri”  dizisinde “Nursen” karakterini canlandırdı. 13 bölüm devam eden dizi erken final yaptı ve sona erdi. Bu dizide de güzel bir performans gösterdi.

 

Daha sonra devam eden Çağatay Ulusoy’ un dizisi “Emir’in Yolu” a gene eski karakteri olan ”Hande Gezgin” adıyla döndü. Bu dizide Aralık 2012’de erken final yaptı ve dizi bitti.

 

Ceyda Ateş geçtiğimiz yıl Kasım 2013 sonunda başlayan, Mahsun Kırmızıgül’ün imzasını taşıyan dizide gene kötü kadın “Suzan” karakterini canlandırdı. Dizinin reytinglerinin çok az olması nedeniyle Show Tv.de yayından kaldırıldı. 5 bölüm oynayan bu dizi aslında izleyici tarafından çok sevilmişti. Ama olmadı, yürümedi.

 

İşte güzel kızımız Ceyda Ateş’in son üç dizisinin yarıda kalması onun şanssızlığı diyelim.

Son aldığı kararla, (Miami’de alacağı eğitimle) Ceyda’yı daha iyi yerlere gelmesini dilerim.

Her şeyin gönlünce olsun Ceyda Ateş.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..