Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '08

 
Kategori
Mizah
 

Chelsea Şef'i Güldürecek mi?

Chelsea Şef'i Güldürecek mi?
 

Şef


Şef ve Fenerbahçeli Ali arasında kıyasıya bir iddia halen devam etmekte. http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=101795

Şef Trabzonsporlu olup kulübün son yıllarda yaşadığı sorunlardan dolayı Beşiktaş’a da destek vermekte. 1996 yılında şampiyonluğun Fenerbahçe’ye kaptırılmasından dolayı çoğu Trabzonspor taraftarı gibi Fenerbahçe antipatisi var. Ali ile aynı zamanda yakın akrabalar.

İlk iddia bu sezon oynanan FB-TS maçında oldu. Yenilen takımın taraftarı masanın tüm hesabını ödeyecekti. Şef yenilince hesabı ödedi.

İkinci iddiaya Şef yanında beni götürdü. Bu sefer BJK-FB maçı vardı. Şef telefonda, “Gel şunun parasını yiyip gelelim.” dedi. Gittik, Ali kendinden emin biz varmadan rakıyı açtırmış hesabı yükseltmişti. Ali bu iddiayı da kazandı. Şef yüklü bir hesap ödemek zorunda kaldı. O gece FB-Chelsea maçına da girdiler.

Üçüncü iddiaya Şef hesap yükselsin diye meşhur akşamcılardan Kabakçı’yı da götürdü. Chelsea ilk golü atınca Ali yavaş yavaş tırsmaya başladı. Hatta ilk yarı sonunda kaçmayı bile planladı. Şef, Ali’ye “İki takım arasında fark var mı?” diye sordu. Ali, “Fark var, Çine Ovası’ndan, Madran Yaylası’na kadar fark var.” dedi.

İkinci yarı FB iki gol atınca Şef şok geçirdi. Kendinden geçti. Ali iddiayı kazanınca daha da coştu. Yemeye, içmeye başladı. Kabakçı faktörüyle birlikte hesap şişti. İddiaya göre yenilen sadece masanın hesabını değil gece açılınacak maceraların da masrafını çekecekti. Ben ve Kabakçı olay yerinden geri dönerken Şef ve Ali yeni mekânlara uçuyordu. Kabakçı ile gelirken tam bir saat şu muhabbeti yaptık:

<ı>—Hocam?
—Hı,
<ı>—Şef’i evlendirelim. Aradan 3–5 dakika sonra,
<ı>—Hocam?
—Evet,
<ı>—Bunun başını bağlayalım. Evet, tam bir saat boyunca yolda bu muhabbeti yaptık.

Neyse Şef ve Ali ayrıca Semih’in oyuna girmesine bile iddiaya girdiler. Şef, Semih’in Kezman’ın yerine oyuna gireceğini söyledi. Ali, benim gazımla, Zico’nun maçı kazanmak için riske girip çift santrafor oynatacağını iddia etti. Şef haklı çıkarak bir 35’lik kazandı.

Şef, Ali ile rövanş maçı için iddiaya girdi. Bu sefer iki değişik alanda girdiler.

İlk iddia Fenerbahçe, Chelsea’ye gol atar, atamaz. Fenerbahçe, Chelsea’ye gol atarsa Şef, atamazsa Ali saçını 3 numaraya vurduracak. Şef, Ali’nin bıyıklarını kestirmesini isterken Ali “Bıyık benim sembolüm.” diyerek karşı çıktı, saça ikna oldu.

İkinci iddia ise Chelsea, Fener’e 2 ve daha fazla fark atarsa Şef, 1 fark, beraberlik ve Fener’in galibiyetinde Ali kazanacak. İddia konusu yöremizin meşhur yemeklerinden oğlak tandırı. Bir oğlağın tandırının yanı sıra iki 70’lik kazananın olacak. Oğlak o gün tandır yapılacak. Maç seyredilen lokale getirilecek. Oğlağın pişirilme işini Kabakçı üstlendi.

Ali geçen maç için 300 YTL’ yi gözden çıkarmıştı. Şef ise bu maç için kenarda duran parasından tam 1000 YTL ayırdı.

—1000 YTL’ye kadar yolu var. Eğer bu da yetmezse Ali’ye bankadan kredi çekip yedireceğim, dedi. Fakat kazanırsam Ali’nin çekeceği var, dedi.

*Ali ve Şef saçlarını kestireceklerine dair bir belge yaparak imzaladılar. Şef’i bu iddiadan vazgeçirmek için uğraştıysam da Şef, Chelsea’nin savunmasına çok güveniyor.
*09.04.2008, Şef iddiayı kazandı. En kısa zamanda törenle Ali'nin saçı kesilecek.

 
Toplam blog
: 150
: 2951
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

1975 Aydın doğumluğum, bir Ege sevdalısıyım. Dostluğa, arkadaşlığa önem veririm...