Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '07

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Cinselliğin rönesansı

Cinselliğin rönesansı
 

Hangimiz, kaç kere yaşamışızdır. Kaç kere denk gelmişizdir bizi diğer boyutta dolaştıran ruhsal senfoniye? Sevginin, duygunun, estetiğin, ve mutluluğun hakim olduğu bir atmosfere sürükleyebiliyormusunuz partnerinizi ?

Süsleyebiliyormusunuz bu saydıklarımızı doğanın değişken dekorlarıyla? Yağmurun sesini duyup, ıslak toprağın kokusunu hissedebiliyormusunuz sevgilinizin boynunda ? Dışarıda lapa lapa kar yağarken, umulmadık çukurlara düşebiliyormusunuz aniden. Dönebiliyormusunuz kıvrak bir buz patencisi gibi dengeli ? Akabiliyormusunuz özgürce tepelerden aşağılara? Zamanı geldiğinde bırakabiliyormusunuz kendinizi dalgalara usulca?

Bunların bir araya gelmesi zormu? Ne kadar alışmışız değilmi herşeyi fast food usulü yapmaya çabucak. Hep korkarız orkestra aniden duracak ve elimizdeki kuş kaçacak diye. Oysa doğa cömertçe vermiştir malzemeyi. Yağmuru, rüzgarı, kışı, baharı, soğuğu, sıcağı, böceği, arıyı, çiçeği , kuşu. Neden ruhsuz ve fiziksel olur çoğu sevişmelerimiz, paylaşmadan karşımızdakini hiç düşünmeden. Kendi yarattığımız cılız fırtınalarla öğünür dururuz. Partnerimizi yıldırımlarımız ve şimşeklerimiz arasında bir nisan yağmurunda sırılsıklam ıslatıp bırakırız bir anda.

Cinselliğin rönesansını yaşamak çok da zor değil aslında. Ruhsal müziğin senfonisine bırakın kendinizi. İlk önce yaklaşın partnerinize. Beyninizin gözleriniz vasıtasıyla şifreleri çözmesine izin verin. Sonra yavaş yavaş yükseldiğinizi, koklama duyunuzun farkında bile olmadan harekete geçtiğini, ardındanda dokunma duyunuzun devreye gireceğini farkedeceksiniz. Artık bir şey yapmanıza gerek yok. Bulutların üzerinde düşmemek için nasıl yavaşça hareket ederseniz, büyüleyici dansınız partnerinizle uyum içinde sürecektir. Zaman zaman maestro siz, zaman zamanda partneriniz yönlendiricilik görevini üstlenecektir. Fiziksel sonun umurunuzda olmadığını hatta bu hazzın bitmemesi için çırpındığınızı hissedeceksiniz. Yaşamın göründüğü yüzünün arkasında, inanılmaz zenginlikte bir tanrısal dünya gizlenmiştir. Haydi keşfetmeye.

METİN ÖZKAYA

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..